Melanders börjar med färsk fisk på nätet

Melanders börjar med färsk fisk på nätet
Foto: Melanders Group
Melanders group tar nu ett steg till och lanserar en Sverige-unik satsning när man börjar sälja fisk och färska skaldjur med mera i en nätbutik.

Melanders group tar nu ett steg till och lanserar en Sverige-unik satsning när man börjar sälja fisk och färska skaldjur med mera i en nätbutik.

Melanders group lanserar nu alltså en nätbutik med hela sitt utbud av fisk och färska skaldjur, delikatesser och färdigrätter.
Idag består företagsgruppen av sju fisk- och delikatessbutiker, dubbelt så många – 14 – restauranger och kaféer och nu utökar man alltså med en digital handel för hela sitt sortiment.

Som så mycket annat så är det coronaläget som har skyndat på det hela och fått Melanders att realisera planerna på en egen e-handel.
Därigenom ger man tillgång till färsk fisk och skaldjur på ett sätt som tidigare inte skådats i Sverige och säljer det ihop med sitt övriga utbud av allt från pajer och färdigrätter till ostar och desserter.

Man ska också satsa på krogkassar med rätter från sina restauranger och ambitionen är att utbudet ska följa varor i säsong.
Hemleveranser i Storstockholm blir det måndag till lördag och alternativt för- eller eftermiddag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil