Melanders börjar med färsk fisk på nätet

Melanders börjar med färsk fisk på nätet
Foto: Melanders Group
Melanders group tar nu ett steg till och lanserar en Sverige-unik satsning när man börjar sälja fisk och färska skaldjur med mera i en nätbutik.

Melanders group tar nu ett steg till och lanserar en Sverige-unik satsning när man börjar sälja fisk och färska skaldjur med mera i en nätbutik.

Melanders group lanserar nu alltså en nätbutik med hela sitt utbud av fisk och färska skaldjur, delikatesser och färdigrätter.
Idag består företagsgruppen av sju fisk- och delikatessbutiker, dubbelt så många – 14 – restauranger och kaféer och nu utökar man alltså med en digital handel för hela sitt sortiment.

Som så mycket annat så är det coronaläget som har skyndat på det hela och fått Melanders att realisera planerna på en egen e-handel.
Därigenom ger man tillgång till färsk fisk och skaldjur på ett sätt som tidigare inte skådats i Sverige och säljer det ihop med sitt övriga utbud av allt från pajer och färdigrätter till ostar och desserter.

Man ska också satsa på krogkassar med rätter från sina restauranger och ambitionen är att utbudet ska följa varor i säsong.
Hemleveranser i Storstockholm blir det måndag till lördag och alternativt för- eller eftermiddag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil