Mer och fler för Pizza Hut och Circle K

Foto Pressbild, Circle K
Circle K och Pizza Hut utvidgar samarbetet man inledde hösten 2021 och ger plats för pizzan på ytterligare sex stationer vid sidan av de första tre.

I höstas inledde Circle K och Pizza Hut ett samarbete där pizzakedjan tog plats på tre Circle K-stationer. Man är nöjd med samarbetet och utvecklar det nya genom att testa konceptet på ytterligare sex mackar.

Pressbild Circle K


Det var inledningsvis Circle K i Varberg nord, sedan Göteborg/Munkebäck och Märsta man testade som pizzamarknader.
Nu blir det amerikansk pizza-variant även i Skellefteå (Kågevägen), Järva, Länna, Flädie, Södertälje (Verkstadsvägen) och Örkelljunga.

På Circle K lagas pizzorna på plats och kunderna kan välja mellan fyra sorter som köps som hel pizza eller pizza slice.
Pizza Hut, grundat redan 1958 och nu ägt av Yum, som även äger KFC och Taco Bell, har de senaste åren minskat antalet egna restauranger i Sverige och har idag 25 sådana.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil