Nocco blir VM-partner i handboll 2023

Nocco blir officiell dryckespartner till VM i handboll för både herrar och damer 2023, evenemang som når en miljardpublik via tv och streaming.

Funktionsdrycken Nocco blir stolt dryckespartner till världsmästerskapen i handboll för både herrar och damer under 2023. 
Ett viktigt steg för Nocco som redan stödjer ett stort antal hårt satsande handbollsproffs runt om i Europa, konstaterar företaget bakom drycken.

Herrarnas VM i handboll 2023 kommer att hållas i Sverige och Polen, mellan den 11 och 29 januari 2023. 
Matcherna kommer att spelas i nio städer med slutspel i Stockholm, staden där Nocco föddes.
Det blir ett globalt jätteevenemang, med en förväntad ackumulerad TV- och streamingpublik på över 12 miljarder tittare och totalt en miljon åskådare som besöker arenorna.

– Nocco har ett starkt engagemang för handboll sedan flera år tillbaka. Det är en tuff och fartfylld sport som kräver fysiska, dedikerade och hårt tränande spelare, vilket återspeglar värderingarna Nocco står för, säger Jessica Linder, marknadsföringschef för internationella marknader hos Nocco.

– Vi är extra stolta över att kunna stödja världsmästerskapen för både herrar och damer, som båda äger rum på några av våra starkaste marknader. Vi ser också fram emot att se många av våra samarbetspartners representera sina landslag på planen, tillägger hon.

FOTO NOCCO

Nocco samarbetar idag med fler än 20 handbollsspelare runt om i Europa, inklusive stjärnor som Jim Gottfridsson (Sverige), Jonathan Carlsbogård (Sverige), Andreas Pallicka (Sverige), Mathias Gidsel (Danmark), Ómar Ingi Magnússon (Island) och Sebastian Barthold (Norge) – som alla kommer att spela för sina respektive landslag.

I december 2023 kommer Nocco även att vara officiell dryckespartner till damernas VM i handboll som kommer att spelas i Danmark, Norge och Sverige.

– Vi ville självklart ta möjligheten att stödja VM för både herrar och damer. Med ett ökande antal kvinnliga handbollsspelare bland våra utvalda samarbetspartners är vi glada att vi kan visa vårt engagemang för sporten under båda evenemangen, avslutar Jessica Linder.

Foto NOCCO

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil