Ica-handlare vill köpa camping

Ica-handlare vill köpa camping
Robert Persson. Källa: Malå Kommun

”Två liter mjölk och en övernattning, tack”. Så kan det låta om Ica-handlaren Robert Persson får sin vilja igenom och får ta över kommunens camping.

Robert Persson är handlare på Ica Supermarket i Malå. Nu vill han bli campingägare också.

Persson vill nämligen ta över Nölvikens camping från kommunen som ett led i att locka fler gäster/kunder till trakten och dessutom få dem att stanna längre, skriver norran.se.

Han ser möjligheter i att göra med av Nölviken som utflyktsdestination och bygga på besöksnäringen.

Men Persson har konkurrens sedan det kommunala bolaget Meni anmält att man också vill ta över ansvaret för campingen.

– Vår styrka är våra öppettider på butiken som möjliggör att folk kan direkt få kontakt med någon om det är några problem, samt lösa utlämning av nycklar med mera, skriver han till kommunen.

Uthyrningsbara stugor redan under vintersäsongen när den lokala skidanläggningen är igång och en fullt fungerande camping i Ica-regi sommaren 2021 är de konkreta planer kommunen nu får ta ställning till.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil