Hyfsat intresse för fotbollssommaren

Hyfsat intresse för fotbollssommaren
Hyfsat många tänker följa Nathalie Björn och övriga landslagsspelare i sommar. Foto: Pressbild Carlsberg
Lägger man ihop herrarnas och damernas fotbollsmästerskap i sommar tänker 48 procent av de svarande i en ny undersökning följa mästerskapen.

Lägger man ihop herrarnas och damernas fotbollsmästerskap i sommar tänker 48 procent av de svarande i en ny undersökning följa mästerskapen.

Snart en och en halv säsong utan fotboll i vanliga format gör att diskussionerna går ganska höga om hur stort intresset är inför sommarens fotbolls-EM för herrar och för det sommar-OS som kommer senare, med bland annat damlandslaget i aktion.

Carlsberg har låtit Sifo genomföra en undersökning där var tredje svarande säger att de kommer att titta på såväl herrarnas som damernas matcher i de två turneringarna.
Lägger man ihop de som tänker titta på damernas, herrarnas eller båda lagens matcher i sommar kommer man upp i att 48 procent av de svarande säger att de ska göra något av det.

63 procent av de svarande som ska titta tänker göra det hemifrån vardagsrummet och 22 procent väljer att göra det tillsammans med vänner.
31 procent av de som svarat skulle hellre se matcherna på plats, på en sportbar eller på en storbildsskärm någonstans bland många andra men där hänvisar de till att pandemiläget fortsatt gör det omöjligt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil