Hyfsat intresse för fotbollssommaren

Hyfsat intresse för fotbollssommaren
Hyfsat många tänker följa Nathalie Björn och övriga landslagsspelare i sommar. Foto: Pressbild Carlsberg
Lägger man ihop herrarnas och damernas fotbollsmästerskap i sommar tänker 48 procent av de svarande i en ny undersökning följa mästerskapen.

Lägger man ihop herrarnas och damernas fotbollsmästerskap i sommar tänker 48 procent av de svarande i en ny undersökning följa mästerskapen.

Snart en och en halv säsong utan fotboll i vanliga format gör att diskussionerna går ganska höga om hur stort intresset är inför sommarens fotbolls-EM för herrar och för det sommar-OS som kommer senare, med bland annat damlandslaget i aktion.

Carlsberg har låtit Sifo genomföra en undersökning där var tredje svarande säger att de kommer att titta på såväl herrarnas som damernas matcher i de två turneringarna.
Lägger man ihop de som tänker titta på damernas, herrarnas eller båda lagens matcher i sommar kommer man upp i att 48 procent av de svarande säger att de ska göra något av det.

63 procent av de svarande som ska titta tänker göra det hemifrån vardagsrummet och 22 procent väljer att göra det tillsammans med vänner.
31 procent av de som svarat skulle hellre se matcherna på plats, på en sportbar eller på en storbildsskärm någonstans bland många andra men där hänvisar de till att pandemiläget fortsatt gör det omöjligt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil