Norrloumi: Den norrländska grillosten

Foto Pressbild
Norrloumi är Norrmejeriers senaste tillskott till matbord över hela Sverige. Denna smakrika och hållbara grillost är tillverkad av komjölk från Norrland och bär på en distinkt norrländsk smak. Norrloumi resultatet av lång tradition inom mejeriproduktion och osttillverkning i norra Sverige.

Med sina rötter i det norrländska landskapet är Norrloumi resultatet av lång tradition inom mejeriproduktion och osttillverkning i norra Sverige. Norrloumi är mer än bara en grillost – den är en salt smakupplevelse som passar perfekt till sommarens grillkvällar.

Hållbart val

Norrmejerier uppmanar konsumenter att göra medvetna och hållbara val. Norrländsk mjölk har ett naturligt lägre klimatavtryck än importerad ost, vilket gör Norrloumi till ett miljövänligt alternativ. Genom att stödja norrländska mjölkbönder bidrar man till en mer hållbar matproduktion och svensk livsmedelsförsörjning.

Tillgänglighet och användning

Norrloumi finns tillgänglig i utvalda ICA och COOP-butiker över hela landet från vecka 20. Den passar utmärkt till en mängd olika rätter, från klassiska till mer innovativa. Använd den i stroganoff, pasta- och salladsrätter, eller lägg den på grillen för att skapa en somrig måltid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil