Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko

Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko
Bara glada miner men så är det också alla vinnarna i Arla guldko 2021. Foto: Pressbild Arla
Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm, Carl Engström-skolan i Eslöv, Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala samt Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun.
Det är vinnarna i Arla guldko 2021. Finalen och prisceremonin hölls på Moderna muséet i Stockholm den 8 november.

– Tävlingen Arla guldko har genomförts sedan år 2000 och varje år imponeras vi av finalisternas kompetens, yrkesskicklighet och fantastiska engagemang, säger Arlas projektledare Maja Nordström.
– Årets finalister visar också att samarbete med andra är en viktig drivkraft för utveckling som skapar såväl arbets- som matglädje. Våra jurygrupper har haft ett tufft arbete med att utse vinnarna, berättar hon.

Fakta/Alla vinnare i Arla guldko 2021
Bästa matglädjeförskola – Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm
Bästa matglädjeskola – Carl Engström-skolan i Eslöv
Årets frukostlyft – Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala
Årets guldstjärna – Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil