Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko

Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko
Bara glada miner men så är det också alla vinnarna i Arla guldko 2021. Foto: Pressbild Arla
Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm, Carl Engström-skolan i Eslöv, Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala samt Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun.
Det är vinnarna i Arla guldko 2021. Finalen och prisceremonin hölls på Moderna muséet i Stockholm den 8 november.

– Tävlingen Arla guldko har genomförts sedan år 2000 och varje år imponeras vi av finalisternas kompetens, yrkesskicklighet och fantastiska engagemang, säger Arlas projektledare Maja Nordström.
– Årets finalister visar också att samarbete med andra är en viktig drivkraft för utveckling som skapar såväl arbets- som matglädje. Våra jurygrupper har haft ett tufft arbete med att utse vinnarna, berättar hon.

Fakta/Alla vinnare i Arla guldko 2021
Bästa matglädjeförskola – Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm
Bästa matglädjeskola – Carl Engström-skolan i Eslöv
Årets frukostlyft – Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala
Årets guldstjärna – Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil