Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko

Nu är alla vinnarna korade i Arla guldko
Bara glada miner men så är det också alla vinnarna i Arla guldko 2021. Foto: Pressbild Arla
Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Från söder till norr. När vinnarna i Arla guldko 2021 korades var det vinnare från Eslöv i söder till Älvdalen i norr och imponerande prestationer.

Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm, Carl Engström-skolan i Eslöv, Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala samt Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun.
Det är vinnarna i Arla guldko 2021. Finalen och prisceremonin hölls på Moderna muséet i Stockholm den 8 november.

– Tävlingen Arla guldko har genomförts sedan år 2000 och varje år imponeras vi av finalisternas kompetens, yrkesskicklighet och fantastiska engagemang, säger Arlas projektledare Maja Nordström.
– Årets finalister visar också att samarbete med andra är en viktig drivkraft för utveckling som skapar såväl arbets- som matglädje. Våra jurygrupper har haft ett tufft arbete med att utse vinnarna, berättar hon.

Fakta/Alla vinnare i Arla guldko 2021
Bästa matglädjeförskola – Ljunggårdens naturförskola i Ängelholm
Bästa matglädjeskola – Carl Engström-skolan i Eslöv
Årets frukostlyft – Gränbyskolan och Gränby allaktivitetshus i Uppsala
Årets guldstjärna – Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, tillsammans med Mathilda Strand, kommundietist i Falu kommun

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil