De inreder nya tillfälliga butiker

De inreder nya tillfälliga butiker
Pelly, som arbetar med butiksinredningar, lanserar en tjänst för popup-butiker. Foto: Pressbild

Pelly, företag inom butiksinredningar, lanserar en tjänst i samarbete med Popup agency. Namnet? Popupakuten.se och det är precis vad det handlar om.

Butiksinredningsföretaget Pelly lanserar idag en ny tjänst under namnet popupakuten.se, som man skapat i samarbete med Popup agency.
Popupakuten.se vill hjälpa kunderna att inreda sin popup-butik utan stora investeringar i inredning som efter några månader hamnar på ett lager för att samla damm och kanske aldrig återanvänds.

Tjänsten består av ett antal olika paket och beroende på hur paketen kombineras kan man skapa ytor för eventmötesplatser med mingel, produktlanseringar till mer traditionella butiker med fokus på varuförsäljning.
– Vi har den senaste tiden sett en ökad efterfrågan efter popupbutiker där syftet inte bara är att bygga varumärke utan också mer fokus på att fysiskt sälja varor och det ställer nya krav på inredningen vilket popupakuten.se på ett smidigt sätt löser, säger Rikard Lundberg, vd för Popup Agency.

– Vi vill göra det snabbare och enklare att utveckla sitt varumärke och experimentera med nya koncept och geografiska lägen och det är det vi hoppas att popupakuten.se ska bidra till, säger Håkan Eriksson, vd för Pelly butiksinredningar.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Sia-glass redovisar 2020 som rekordår

Sia-glass redovisar 2020 som rekordår

Glassmarknaden har varit god under 2020 och för Sia-glass redovisar man att årets storsäljare är en svensk klassiker. Det handlar om glassbåten…

Bara kaffe latte hos Löfbergs nu?

Bara kaffe latte hos Löfbergs nu?

Anders Fredriksson lämnar Norrmejerier för att börja ett nytt jobb som koncernchef och vd för Löfbergs. Fredriksson tar över på nya jobbet 9 augusti. Efter

Dålig märkning om bekämpningsmedel

Dålig märkning om bekämpningsmedel

Varannan vara som behandlats med bekämpningsmedel saknar rätt märkning i Sverige, konstaterar Kemikalieinspektionen efter en stor granskning.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.