De inreder nya tillfälliga butiker

De inreder nya tillfälliga butiker
Pelly, som arbetar med butiksinredningar, lanserar en tjänst för popup-butiker. Foto: Pressbild
Pelly, företag inom butiksinredningar, lanserar en tjänst i samarbete med Popup agency. Namnet? Popupakuten.se och det är precis vad det handlar om.

Pelly, företag inom butiksinredningar, lanserar en tjänst i samarbete med Popup agency. Namnet? Popupakuten.se och det är precis vad det handlar om.

Butiksinredningsföretaget Pelly lanserar idag en ny tjänst under namnet popupakuten.se, som man skapat i samarbete med Popup agency.
Popupakuten.se vill hjälpa kunderna att inreda sin popup-butik utan stora investeringar i inredning som efter några månader hamnar på ett lager för att samla damm och kanske aldrig återanvänds.

Tjänsten består av ett antal olika paket och beroende på hur paketen kombineras kan man skapa ytor för eventmötesplatser med mingel, produktlanseringar till mer traditionella butiker med fokus på varuförsäljning.
– Vi har den senaste tiden sett en ökad efterfrågan efter popupbutiker där syftet inte bara är att bygga varumärke utan också mer fokus på att fysiskt sälja varor och det ställer nya krav på inredningen vilket popupakuten.se på ett smidigt sätt löser, säger Rikard Lundberg, vd för Popup Agency.

– Vi vill göra det snabbare och enklare att utveckla sitt varumärke och experimentera med nya koncept och geografiska lägen och det är det vi hoppas att popupakuten.se ska bidra till, säger Håkan Eriksson, vd för Pelly butiksinredningar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil