Nu kommer posten i ny uniform

Foto Pressbild
Nu syns brevbärare, chaufförer och andra Postnord-medarbetare i nya kläder. Successivt kommer den nya uniformen nu att introduceras.

Den nya uniformen är designad med säkerhet i fokus och bland annat utrustad med tydlig signalfärg i korall.
Den nya uniformen rullas ut successivt och kan redan skymtas runtom i landet. Med den får Postnords medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland en gemensam uniform.

– Postväsendet är en viktig samhällsbärare, och våra medarbetare är länken mellan försändelser och mottagare. Vår uniform signalerar för omvärlden vilka vi är och vad vi gör. Det är viktigt att det inte finns någon tvekan om att brevbäraren eller chauffören som ringer på kommer från just Postnord, säger Agnes Karlsson, chef för infrastruktur hos Postnord Sverige.

Samtliga plagg i den nya kollektionen är designade med säkerhet i fokus. En tydlig varselfärg är en viktig del av designen, och ett krav i EU:s direktiv om synlighet i trafiken.
Genom att införliva en korallfärg som accent och behålla den ikoniska blå nyansen, kombinerar uniformerna Postnords arv med en modern och regelrätt design, menar man.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil