Nu kommer posten i ny uniform

Foto Pressbild
Nu syns brevbärare, chaufförer och andra Postnord-medarbetare i nya kläder. Successivt kommer den nya uniformen nu att introduceras.

Den nya uniformen är designad med säkerhet i fokus och bland annat utrustad med tydlig signalfärg i korall.
Den nya uniformen rullas ut successivt och kan redan skymtas runtom i landet. Med den får Postnords medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland en gemensam uniform.

– Postväsendet är en viktig samhällsbärare, och våra medarbetare är länken mellan försändelser och mottagare. Vår uniform signalerar för omvärlden vilka vi är och vad vi gör. Det är viktigt att det inte finns någon tvekan om att brevbäraren eller chauffören som ringer på kommer från just Postnord, säger Agnes Karlsson, chef för infrastruktur hos Postnord Sverige.

Samtliga plagg i den nya kollektionen är designade med säkerhet i fokus. En tydlig varselfärg är en viktig del av designen, och ett krav i EU:s direktiv om synlighet i trafiken.
Genom att införliva en korallfärg som accent och behålla den ikoniska blå nyansen, kombinerar uniformerna Postnords arv med en modern och regelrätt design, menar man.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil