God Morgon fortsätter med viktig satsning

God morgon fortsätter med viktig satsning
Nu drar årets satsning igång för att dra in nya miljoner till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. Foto: Pressbild
”Barn bryr sig om så mycket – de ska inte behöva bry sig om cancer”. Det är huvudbudskapet i den kampanj där God morgon är aktiv även i år.

”Barn bryr sig om så mycket – de ska inte behöva bry sig om cancer”. Det är huvudbudskapet i den kampanj där God Morgon är aktiv även i år.

God Morgon, juicevarumärket, är huvudsponsor till välgörenhetsprojektet Team Rynkeby – God Morgon, där volontärer samlar in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden.
2020 samlade projektet in 37 miljoner kr och var Barncancerfondens största enskilda bidragsgivare, skriver God Morgon i en pressrelease.

God Morgon, ägt av tyska Eckes-Granini, har sedan starten i Sverige har via Team Rynkeby – God Morgon samlat in 195 miljoner kr till de två fonderna.
– Vi är extra stolta över att vara huvudsponsor till ett sådant fint CSR-projekt som årligen samlar in miljonbelopp. Barn och cancer hör inte ihop och vi slutar inte kämpa förrän varje barn får ett långt och friskt liv, säger God Morgons seniora varumärkesansvarige, Stina Haglund.

I Sverige finns totalt 16 lag med hundratals volontärer som årligen cyklar för välgörenhet i Team Rynkeby – God Morgons gula tröjor och genom olika initiativ samlar in miljonbelopp till de två angelägna fonderna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil