Nu köper Eurocash Eda supermarket

Nu köper Eurocash Eda supermarket. Foto: Pressbild
Gränshandelskedjan Eurocash – idag med sju butiker mot gränsen till Norge – köper nu Eda supermarket i Charlottenberg och tar över 4 oktober.

Eurocash, med Axfood som majoritetsägare, stärker gränshandeln. 
Det sker genom att kedjan 4 oktober tar över Eda supermarket i Charlottenberg.
Butiken är 5 300 kvadratmeter stor och väletablerad som butik.

Charlottenberg är en väletablerad och växande marknad för norska gränshandelskunder. Eda Supermarket, som nu omvandlas till en Eurocashbutik, har ett utmärkt läge och är den första matvarubutiken man möter när man passerar gränsen från Norge, skriver Eurocash i sin pressrelease.

I samband med övertagandet kommer den nuvarande Eurocashbutiken i Eda att avvecklas. 
Tidpunkt för detta är inte fastslaget i dagsläget. 

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra kunder i Charlottenberg en ny, stor och modern Eurocashbutik, ombyggd enligt vårt nya koncept och med ett sortiment som är specialanpassat för gränshandelskunden, säger Johan Svensson, vd på Eurocash.

– Det är en fin och väletablerad butik med bra tillgänglighet och generöst med parkeringar. Den manuella delidisken kommer att finnas kvar för att på bästa sätt möta kundernas efterfrågan. Vi har också idéer om hur man kan vidareutveckla platsen för att den ska bli ett attraktivt och naturligt stopp för gränshandelskunder, med allt de behöver, säger Johan Svensson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil