Första obemannade i Gävle

Preem inleder samarbete med Coop. Det gör man genom att etablera den första obemannade butiken i Gävle. Ansökan om bygglov är inlämnad till kommunen.

Vid Preem på Sätrahöjden i Gävle kommer Coop att etablera en obemannad butik som kommer att vara öppen dygnet runt.
Butiken är en del av ett ettårigt pilotprojekt för att möta kundernas efterfrågan om att handla mer effektivt och i sin närhet.
Pilotbutiken går under namnet Coop mini.

– Vi ser en allt tydligare trend att konsumenterna vill kunna handla enklare matvaror mer effektivt och i sin närhet, något som vi nu genom samarbetet med Coop kan erbjuda våra kunder, säger Preems sektionschef Patrik Johansson.
– Denna lösning kommer att ge ett stort mervärde då kunderna kan kombinera tankning med en dygnet-runt-öppen Coop mini i anslutning till stationen.

För att kunna genomföra projektet har Coop utvecklat en ny självscanningsapplikation där kunden själv kan scanna och betala för varor med mobilen.
– Det är väldigt roligt att vi nu tar ett steg närmare i vår satsning på obemannade butiker, säger Coop mitts vd Meta Persdotter.
– Vår förhoppning är att detta pilotprojekt kommer att uppskattas och nyttjas av våra kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil