Första obemannade i Gävle

Preem inleder samarbete med Coop. Det gör man genom att etablera den första obemannade butiken i Gävle. Ansökan om bygglov är inlämnad till kommunen.

Vid Preem på Sätrahöjden i Gävle kommer Coop att etablera en obemannad butik som kommer att vara öppen dygnet runt.
Butiken är en del av ett ettårigt pilotprojekt för att möta kundernas efterfrågan om att handla mer effektivt och i sin närhet.
Pilotbutiken går under namnet Coop mini.

– Vi ser en allt tydligare trend att konsumenterna vill kunna handla enklare matvaror mer effektivt och i sin närhet, något som vi nu genom samarbetet med Coop kan erbjuda våra kunder, säger Preems sektionschef Patrik Johansson.
– Denna lösning kommer att ge ett stort mervärde då kunderna kan kombinera tankning med en dygnet-runt-öppen Coop mini i anslutning till stationen.

För att kunna genomföra projektet har Coop utvecklat en ny självscanningsapplikation där kunden själv kan scanna och betala för varor med mobilen.
– Det är väldigt roligt att vi nu tar ett steg närmare i vår satsning på obemannade butiker, säger Coop mitts vd Meta Persdotter.
– Vår förhoppning är att detta pilotprojekt kommer att uppskattas och nyttjas av våra kunder.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.