Ny matdestination när Sabis öppnar i Sickla

Sabis vd Madeleine Brehmer | Foto Pressbild
Nu har Sabis slagit upp dörrarna till sin nya matbutik i Sickla galleria med ambitionen att göra Hemköp Sickla till en högkvalitativ matdestination.

1 september var det sedan tidigare utsatta datum då Sabis bestämt sig för att slå uppdörrarna till nya matbutiken i Sickla galleria.
Hemköp Sickla ska enligt ambitionen bli en ”matdestination med hög kvalité och personlig service i fokus”.

– Vi har vågat att ta ytterligare ett kliv för att förverkliga vår vision om Sveriges bästa matbutik, säger Sabis vd Madeleine Brehmer.

Hemköp Sickla är Sabis nya storsatsning i ett av Stockholms mest attraktiva handelsområden. 
Butiken kommer erbjuda noga utvalda råvaror från lokala delikatesser till vällagade färdigrätter, kombinerat med Sabis gedigna erfarenhet av personlig service. 

– Det känns fantastiskt att öppna en butik fylld med matglädje och inspiration. Med vår kunniga personal kan vi erbjuda våra kunder personliga tips och råd och alltid råvaror av högsta kvalité. Visionen är att Hemköp Sickla ska vara en matdestination, där det är snabbt och roligt att handla, säger butikschefen Robert Tingåker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil