Di Luca & Di Luca fortsätter samarbete

Di Luca & Di Luca fortsätter samarbete
Di Luca & Di Luca fortsätter samarbetet med organisationen En frisk generation. Foto: Pressbild EFG
Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta fortsätter samarbetet med den ideella organisationen En Frisk Generation som stöttas av prins Daniel.

Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta fortsätter samarbetet med den ideella organisationen En Frisk Generation som stöttas av prins Daniel.

Di Luca & Di Luca meddelar att man fortsätter sitt samarbete med En frisk generation.
Målet är att tillsammans inspirera barn och föräldrar till en mer hälsosam livsstil och motverka hälsoklyftorna i samhället.

Sedan 2017 har familjeföretaget Di Luca & Di Luca varit samarbetspartner till organisationen.
Stödet har möjliggjort att fler familjer runtom i landet brutit stillasittandet och tillsammans skapat nya vanor som bygger på gemenskap, rörelse och hälsosam mat, skriver man i pressreleasen.

– Vi vill att barn ska växa upp till starka och friska individer, och tack vare samarbetet får fler barn möjligheten att tillhöra en friskare generation. Under de senaste fyra årens samarbete har fler familjelopp startats i Sverige, flera föreläsningar om mat och hälsa har genomförts och Di Lucas & Di Lucas dietist har delat med sig av sin expertis i vårt kunskapsråd, säger Janna Hellerup, generalsekreterare för En frisk generation.

En frisk generation jobbar med gemensamma insatser för hela familjen och tror på styrkan i att dela ett gott, friskt och långt liv med sina nära och kära.
– Det arbetet vill vi vara en del av. Vi tror på en hållbar livsmedelskedja och värnar om ett välmående som varar över generationer. Vi vill att alla barn och vuxna ska ha möjlighet till en god och hälsosam livsstil, både nu och i framtiden, säger Christian Di Luca, vd på Di Luca & Di Luca.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil