Di Luca & Di Luca fortsätter samarbete

Di Luca & Di Luca fortsätter samarbete
Di Luca & Di Luca fortsätter samarbetet med organisationen En frisk generation. Foto: Pressbild EFG
Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta fortsätter samarbetet med den ideella organisationen En Frisk Generation som stöttas av prins Daniel.

Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta fortsätter samarbetet med den ideella organisationen En Frisk Generation som stöttas av prins Daniel.

Di Luca & Di Luca meddelar att man fortsätter sitt samarbete med En frisk generation.
Målet är att tillsammans inspirera barn och föräldrar till en mer hälsosam livsstil och motverka hälsoklyftorna i samhället.

Sedan 2017 har familjeföretaget Di Luca & Di Luca varit samarbetspartner till organisationen.
Stödet har möjliggjort att fler familjer runtom i landet brutit stillasittandet och tillsammans skapat nya vanor som bygger på gemenskap, rörelse och hälsosam mat, skriver man i pressreleasen.

– Vi vill att barn ska växa upp till starka och friska individer, och tack vare samarbetet får fler barn möjligheten att tillhöra en friskare generation. Under de senaste fyra årens samarbete har fler familjelopp startats i Sverige, flera föreläsningar om mat och hälsa har genomförts och Di Lucas & Di Lucas dietist har delat med sig av sin expertis i vårt kunskapsråd, säger Janna Hellerup, generalsekreterare för En frisk generation.

En frisk generation jobbar med gemensamma insatser för hela familjen och tror på styrkan i att dela ett gott, friskt och långt liv med sina nära och kära.
– Det arbetet vill vi vara en del av. Vi tror på en hållbar livsmedelskedja och värnar om ett välmående som varar över generationer. Vi vill att alla barn och vuxna ska ha möjlighet till en god och hälsosam livsstil, både nu och i framtiden, säger Christian Di Luca, vd på Di Luca & Di Luca.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil