Ny produkt vill ge grönare rengöring

Ny produkt vill ge grönare rengöring
Foto: Skosh
Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett företag med bas i Malmö som lanserat en produkt inom rengöring med tabletter som användaren själv löser upp i vanligt vatten.
Idén kom upp när de tre grundarna läste i Lund och i en innovationsutmaning valde att satsa på detta format.

Tanken var att skapa miljömässigt hållbara rengöringsmedel med utgångspunkt i att de rengöringsmedel som finns idag i hög grad består av vatten.
Utifrån det utvecklade trion tre rengöringstabletter för att täcka olika städbehov.

Produkterna de skapat släpptes på nätet i september 2020 och finns liksom startpaket för konsumenter idag i Skoshs webbshop men även i en fysisk butik, Ica Malmborgs på Mobilia i Malmö.

I augusti i år lanserade Skosh även diskmaskinstabletter och en probiotisk rengöring som enligt Skosh är effektiv mot exempelvis mögel i badrum.
Nu ser man en potential i att expandera ytterligare inom hållbar städning men även inom fler branscher.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil