Ny produkt vill ge grönare rengöring

Ny produkt vill ge grönare rengöring
Foto: Skosh
Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett företag med bas i Malmö som lanserat en produkt inom rengöring med tabletter som användaren själv löser upp i vanligt vatten.
Idén kom upp när de tre grundarna läste i Lund och i en innovationsutmaning valde att satsa på detta format.

Tanken var att skapa miljömässigt hållbara rengöringsmedel med utgångspunkt i att de rengöringsmedel som finns idag i hög grad består av vatten.
Utifrån det utvecklade trion tre rengöringstabletter för att täcka olika städbehov.

Produkterna de skapat släpptes på nätet i september 2020 och finns liksom startpaket för konsumenter idag i Skoshs webbshop men även i en fysisk butik, Ica Malmborgs på Mobilia i Malmö.

I augusti i år lanserade Skosh även diskmaskinstabletter och en probiotisk rengöring som enligt Skosh är effektiv mot exempelvis mögel i badrum.
Nu ser man en potential i att expandera ytterligare inom hållbar städning men även inom fler branscher.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil