Ny produkt vill ge grönare rengöring

Ny produkt vill ge grönare rengöring
Foto: Skosh
Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett nyetablerat företag i Malmö som vill arbeta med mer miljövänliga produkter inom rengöring – tre innovationer i tablettform.

Skosh är ett företag med bas i Malmö som lanserat en produkt inom rengöring med tabletter som användaren själv löser upp i vanligt vatten.
Idén kom upp när de tre grundarna läste i Lund och i en innovationsutmaning valde att satsa på detta format.

Tanken var att skapa miljömässigt hållbara rengöringsmedel med utgångspunkt i att de rengöringsmedel som finns idag i hög grad består av vatten.
Utifrån det utvecklade trion tre rengöringstabletter för att täcka olika städbehov.

Produkterna de skapat släpptes på nätet i september 2020 och finns liksom startpaket för konsumenter idag i Skoshs webbshop men även i en fysisk butik, Ica Malmborgs på Mobilia i Malmö.

I augusti i år lanserade Skosh även diskmaskinstabletter och en probiotisk rengöring som enligt Skosh är effektiv mot exempelvis mögel i badrum.
Nu ser man en potential i att expandera ytterligare inom hållbar städning men även inom fler branscher.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil