Ny Snabbgross Club-butik i Uddevalla

Foto Pressbild
Axfoods restauranggrossist Snabbgross fortsätter sin expansiva resa och introducerar sitt medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club till Uddevalla. Den nya butiken, som planeras att öppna under andra halvåret 2025, kommer att välkomna både konsumenter och företagskunder, och skapar initialt upp till 15 nya arbetstillfällen.

Snabbgross, en av Sveriges ledande restauranggrossister, fortsätter att expandera och tar nu sitt framgångsrika medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club till Uddevalla. Den nya butiken, som blir kedjans 32
, planeras att öppna under andra halvåret 2025 och kommer att erbjuda både konsumenter och företagskunder ett brett utbud av högkvalitativa varor till förmånliga priser.

Butiken byggs på Kvarnkullevägen vid Tavlegatan, nära nuvarande MIO-möbler, och är tänkt att öppna sina dörrar under andra halvåret 2025. Förutom att skapa upp till 15 nya arbetstillfällen kommer Snabbgross Club att erbjuda en unik shoppingupplevelse för konsumenterna i Uddevalla och Trestadsregionen.

Unik shoppingupplevelse för konsumenter och företag
Snabbgross Club erbjuder en unik shoppingupplevelse där privatkunder behöver ett medlemskap för att handla i butiken, vilket kostar 299 kronor per år. Nya kunder erbjuds dock ett gratis prova-på-medlemskap i tre månader utan några förpliktelser. Butikskonceptet, inspirerat av internationellt framgångsrika Warehouse Clubs, lockar med stora inköp till små priser och unika produkter och förpackningar som normalt bara säljs till restaurangmarknaden.

För restaurang- och företagskunder fungerar Snabbgross Club som en traditionell Snabbgrossbutik med generösa öppettider och ett brett sortiment anpassat för restaurang, fast food och café. Kunden kan handla både genom att besöka butiken och via Snabbgross e-handel, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet.

En strategisk satsning för fortsatt tillväxt

Snabbgross vd Eva Pettersson | Foto Pressbild

– Det känns fantastiskt kul att fortsätta expandera, och nu täcka ytterligare en del av Sverige där vi hittills inte funnits. Uddevalla och närliggande orter gör detta till en mycket intressant marknad för Snabbgross Club, och vi täcker in ett helt nytt upptagningsområde med den nya butiken. Genom att erbjuda högkvalitativa råvaror till riktigt bra priser är vi övertygade om att vi kommer att fylla en lucka för både konsumenterna och för restauranger, caféer och företagskunder i regionen, säger Snabbgross vd Eva Pettersson.

Med över 90 000 registrerade medlemmar visar Snabbgross Club på ett starkt intresse och stor nyfikenhet kring konceptet. Den uttalade målsättningen är att fortsätta expandera och erbjuda fler kunder möjligheten att handla högkvalitativa råvaror till förmånliga priser. Med den nya butiken i Uddevalla stärker Snabbgross sin position som Sveriges ledande hämtgrossist och bidrar till att möta efterfrågan på prisvärda och kvalitativa varor i regionen.

Snabbgross Club-butikerna erbjuder också unika medlemskampanjer och fördelar som är skräddarsydda för både privatpersoner och företagskunder, vilket gör medlemskapet extra värdefullt och attraktivt.

Invigning och framtidsutsikter
Invigningen av den nya Snabbgross Club-butiken i Uddevalla förväntas bli en viktig milstolpe för företaget, som ser fram emot att välkomna nya kunder och bidra till den lokala ekonomin genom nya arbetstillfällen och ett starkt sortiment. Med denna expansion fortsätter Snabbgross att befästa sin roll som en ledande aktör inom dagligvaruhandeln och hämtgrossistmarknaden i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil