Första hjälpen hos Clas Ohlson

First repair kit hos Clas Ohlson – senaste satsningen ur samma perspektiv som möjligheten att hyra verktyg. | Foto: Pressbild
Nu lanserar Clas Ohlson First repair kit som gör det enklare att laga istället för att köpa nytt, ett nytt sätt att bidra till en hållbar tillvaro.


När nu Clas Ohlson kompletterar steget att låta kunderna hyra verktyg i butik är det genom First aid kit, med elva produkter för enklare reparationer i hemmet.
Det handlar bland annat om lagningstejper, olika sorters lim, skruv, spik och ett sy-kit.  

– Med det nya kitet har du det som behövs för att laga det mesta som går sönder. För att göra det enklare medföljer även instruktioner för hur produkterna ska användas. Våra medarbetare svarar också gärna på frågor och ger tips och råd, säger Eva Berg som är direktör för inköp och produktutveckling på Clas Ohlson.

 – Att ta hand om det man redan har kan göra stor skillnad. Med First repair kit gör vi det enklare att göra en insats för miljön i vardagen. Det gör mig både glad och stolt, säger Eva Berg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil