[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Nyheter från K-Beauty

STAY Well är stolta över att ha tagit fram sheet masks med naturligt innehåll och biologiskt nedbrytbara förpackningar. De nylanserade bubbelmaskerna har en djuprengörande verkan och är helt fria från mikroplaster. Kommer i sorterna Green Tea & Peach.

STAY Well Bubble mask peach: ICA art nr: 155659

STAY Well Bubble mask green tea ICA art nr: 155671

Stay well sheet masker 

Stay Well sheet masks är veganska ansiktsmasker som återfuktar och ger lyster till huden. Kommer i sorterna Aloe, Avocado och Pomegranate.

STAY Well sheet mask aloe ICA art nr: 155660

STAY Well sheet mask avocado ICA art nr: 155678

STAY Well sheet mask pomegranate ICA art nr: 155661

Purederm collagen eye zone mask

Äntligen finns ögon patches I flerpack. 30 sheets i förslutningsbar förpackning. 

Purederm collagen eye zone ögon patches 30 sheets ICA art nr: 155662

Holika Holika soothing gel – svalkande  och vårande aloe vera

Denna multiprodukt som kan användas på både ansikte och kropp som återfuktar och svalkar huden. En perfekt produkt efter en dag på stranden eller appliceras på bett. Holika Holika soothing gel har lekfull förpackning som drar ögonen till sig och innehåller 99% aloe vera som tilltalar en bred målgrupp.

Holika Holika soothing gel 250 ml ICA art nr: 155679 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil