Hemköp öppnar en ny butik på Kungsholmen

Hemköp öppnar en ny butik på Kungsholmen
Så här kan det se ut 2023 – med Hemköp i ett nytt kvarter på Kungsholmen. Illustration: Hemköp
Hemköp öppnar en ny butik på Kungsholmen i centrala Stockholm, nära ingången till T-banan vid Stadshagen och med planerad invigning under 2023.

Hemköp öppnar en ny butik på Kungsholmen i centrala Stockholm, nära ingången till T-banan vid Stadshagen och med planerad invigning under 2023.

Under 2023 planerar Hemköp att öppna en butik i Stadshagen i centrala Stockholm. Läget blir bostadsnära i framväxande nya kvarter precis vid ingången till Stadshagens tunnelbana.
Markarbete har startat för nya butik som ska ligga i korsningen Sankt Göransgatan/Mariedalsvägen.

Stadshagen utvecklas under de kommande åren och butiken får ett centralt läge på ett av de tre nya torgen.
– Den här etableringen ligger i linje med hur vi vill utveckla nya lägen. Butiken i Stadshagen får ett bostadsnära läge nära kollektivtrafik, säger Hemköps etableringschef Thomas Hässledal.

I kvarteret kring butiken byggs även cirka 160 lägenheter och en ny förskola. Bygget ska uppfylla målen i Stockholm stads miljöprogram som bland annat innefattar att minska klimatpåverkan och effektivisera energianvändningen.

– Vi ser fram emot starten av den nya butiken, det är alltid är spännande med nya stadsutvecklingsprojekt och att vi kan vara med och bidra med en välsorterad matbutik, säger Thomas Hässledal.

Hemköp Stadshagen öppnar under 2023. I Stadshagen byggs torg med totalt cirka 1 800 bostäder och parkeringsgarage, parker rustas upp och nya grönområden tillkommer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil