Clas Ohlson öppnar ny norsk butik nära Oslo

Clas Ohlson öppnar ny norsk butik nära Oslo
Foto: Tveita senter
Clas Ohlson satsar i Norge. Under torsdagen invigdes en ny butik i Tveita, ett shoppingcenter nära Oslo som det svenska företaget tror mycket på.

Clas Ohlson satsar i Norge. Under torsdagen invigdes en ny butik i Tveita, ett shoppingcenter nära Oslo som det svenska företaget tror mycket på.

Klockan 10 torsdag öppnade Clas Ohlson sin nya butik i Tveita strax utanför Oslo.
Tveita shoppingcenter har riktat in sig på att kombinera shoppingupplevelser med service inom till exempel hälsa och social verksamhet.

Clas Ohlson öppnade den första butiken i Oslo 1991 på Torggata i centrala stan och har sedan dess öppnat butiker på flera platser runt om i staden.
Nu hoppas man att lokaliseringen till Tveita ska lyfta försäljningen ytterligare.

– Det är väldigt spännande att kunna öppna ytterligare en butik i Oslo. Vi har en stark tro på att shoppingcentret är på väg att utvecklas till Tveitas mittpunkt med sin kombination av shopping och service, säger Kjell Helge Lunde som är Clas Ohlsons projektledare för nya butiker i Norge.

– Många av våra kunder i området vill shoppa nära hemmet och kombinera shoppingen med annan service så vi ser fram emot att bli ännu mer tillgängliga för våra kunder, tillägger han.
Förutom att kunna handla smarta produkter i butik kommer kunderna även att få möjlighet att hämta sina e-handelsbeställningar 30 minuter efter beställning, i eller utanför den nya butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil