Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela på sociala medier eller via e-post.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post
Lokalen i Östermalmshallen som nu ska fyllas av Arla Unikas unika gäster. Foto: Arla

Teamet hos Arla Unika klart

5 mars öppnade Arla Unika, flaggskeppsbutiken i Östermalmshallen. Nu är teamet som ska driva etablissemanget komplett med en doft av Michelin-stjärnor.

Gustav Onnermark och Einar Book. Kökschef respektive chefssommelier i Arla Unikas flaggskeppsbutik samt ost- och vinbar i Östermalmshallen.
Ambitionen och uppdraget är att, med erfarenhet från Michelin-bestjärnade krogar, ta ostupplevelsen till nya gastronomiska höjder.

Gustav Onnermark, kökschef, har ett förflutet på Hedone och Pollen Street Social, båda i London och båda med en stjärna i Guide Michelin. Gustav har även varit kökschef på Haymarket by Scandic i Stockholm.
– Jag gick direkt igång på projektet när jag fick provsmaka ostarna. Jag har älskat ost i många år och måste erkänna att jag inte tidigare har skattat de nordiska särskilt högt. Det som slog mig var att ostarna hade sina egna karaktärer och komplexitet. Jag ser fram emot att sätta resultatet av mejeristernas fantastiska arbete i olika sammanhang. De har gjort sin del, och nu är det upp till oss att göra dem rättvisa, säger Gustav.

Einar Book, chefssommelier, har tidigare arbetat på restauranger som Gastrologik och Ichi i Stockholm. Einar ansvarar för vin, alkoholfri dryck och att på bästa sätt matcha ost och dryck i Arla Unikas ost- och vinbar.
– För mig har det alltid varit viktigt och spännande att arbeta med kvalitet inom dryck och mat. Ost och vin är dessutom, som många vet, en utmärkt kombination, säger Einar.

I teamet hittar vi även följande profiler:
Maria Khalil, restaurang- och butikschef. Kommer närmast från en liknande tjänst på Fabrique Stenugnsbageri och Cajsa Warg i Stockholm.
Catalina Romero, chefsbarista. Tränad vid The Coffee Collective i Köpenhamn med erfarenhet från kaféer i Paris, Buenos Aires och Stockholm.
Thomas Karlsson ansvarar för ostsortimentet i butiken och baren. Han har arbetat länge som ansvarig för ostavdelningen på Sabis Fältöversten.
Frida Ewertsson, gastronomiskt ansvarig i Sverige. Frida har en stor passion för ost och har arbetat på Arla sedan 2015, först på Falbygdens/Boxholm och sedan som regionchef. Frida har dessutom ansvarat för Falbygdens ostutbildning och varit ostexpert på falbygdensost.se. Frida kommer främst att arbeta som ostexpert inom restaurangsegmentet.

Vi har över 100 st. nyheter nedanför!

Presenteras av

| Annons |

Previous
Next

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

Annons för dig med smak på livet.

Smakprov? Klicka här.

Annons | Swajpa höger eller vänster | Annons

Senaste nytt

| Annons | 

Previous
Next

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Vi uppdaterar nyheter dagligen.

Läs vårt E-magazine

E-Magazine

För dig som vill veta allt som händer inom dagligvaru- och servicehandeln.

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Annons | Swajpa höger eller vänster | Annons

Leverantörsnytt

| Annons |

Previous
Next

Vill du också synas här?

powered by Typeform

Välkommen till Butikstrender.

| Annons | 

Previous
Next

Anmäl till vårt nyhetsbrev.

powered by Typeform

Annons | Swajpa höger eller vänster | Annons

Blandad läsning

| Annons |

Previous
Next

Glad läsning önskar redaktionen!

Annons | Swajpa höger eller vänster | Annons

Snart där!

| Annons | 

Previous
Next

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

Dela oss på

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-Post

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch