Ökar produktionen och nyanställer

Foto Pressbild, Polabröd
Polarbröd utökar sin produktion i det nybyggda bageriet i Älvsbyn för att möta efterfrågan och nyanställer även personal till bageriet.

Polarbröd utökar produktionen i det nybyggda bageriet i Älvsbyn för att tillgodose en allt högre efterfrågan. Produktionsökningen innebär också att företaget nyanställer personal till bageriet.
– Det är fantastiskt roligt att efterfrågan på våra produkter ökar så att vi kan fortsätta satsa och utveckla våra bagerier. Nu lägger vi till ytterligare ett skift i Älvsbyn och nyanställer sex medarbetare, säger Daniel Wikström, produktionsdirektör hos Polarbröd.

Polarbröd har de senaste åren investerat mer än 500 miljoner kronor i de två bagerierna i Älvsbyn och Bredbyn för att svara upp mot dagens och morgondagens behov. 
Sedan januari 2022 har bageriet i Älvsbyn varit i full drift med tre skift. Nu finns behov av fler produktionstimmar och därför utökas skiftgången.

Parallellt med detta pågår bygget av nästa etapp av Polarbageriet i Älvsbyn, där företaget investerar 85 miljoner kronor i en byggnad som på sikt ska rymma en ny toppmodern bagerilinje.
– Vi satsar på flera områden för att kunna baka mer både nu och för generationer framåt, säger Daniel Wikström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil