O’Learys i Falköping stänger

Arkivbild MostPhotos
Efter flera ekonomiskt utmanande år tvingas O'Learys i Falköping att stänga. Ägarna kämpade mot pandemi, elkris, krig och lågkonjunktur innan de nu går i konkurs.

Hamburgerrestaurangen i Falköping, under ägarna Peter Fredholm och Marcus Wilsson, har kämpat mot ekonomiska motgångar sedan de tog över 2020. Trots renoveringar och öppning mitt i pandemin har restaurangen drabbats av svåra ekonomiska prövningar. Redan vid övertagandet av restaurangen slog pandemin till, följt av elkris, krig och lågkonjunktur. Denna kedja av utmaningar ledde till att ägarna, trots sina ansträngningar, inte kunde hålla verksamheten flytande, vilket nu resulterat i konkurs.

Marcus Wilsson uttrycker sin besvikelse över situationen och säger att de hade hoppats på en annan utveckling när de tog över. Han erkänner att det ibland inte går som planerat och att det är en tråkig verklighet för dem.

Skaraborgs tingsrätt har nu formellt bekräftat konkursen för O’Learys i Falköping. Trots den besvärliga ekonomiska resan hoppas ägarna nu på en ny start och tackar samtidigt de trogna kunderna för deras stöd genom åren. Även om en era har nått sitt slut för O’Learys i Falköping finns hoppet om en framtid. Restaurangbranschen är känd för sina upp- och nedgångar, och kanske kommer ägarna i framtiden att återvända med nya idéer och en förnyad energi.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil