Vill marknadsföra ett skonsamt alternativ

Vill marknadsföra ett skonsamt alternativ
Biocool vill marknadsföra ett alternativ till handsprit, ett man anser mer skonsamt. Foto: Pressbild
Handsprit har blivit en vanlig och lättsåld vara under pandemiperioden men nu vill Biocool marknadsföra sitt alternativ till den populära varan.

Handsprit har blivit en vanlig och lättsåld vara under pandemiperioden men nu vill Biocool marknadsföra sitt alternativ till den populära varan.

Handsprit har under den pågående coronapandemin blivit en eftertraktad produkt, konstaterar Biocool i en pressrelease.
Där påpekar man att ”vad många inte vet är att handsprit försämrar hudens förmåga att försvara kroppen mot infektioner”.

– Det finns dock ett alternativ som är mer effektiv samtidigt som den är skonsam mot både hud och natur, skriver Biocool som lämpligt nog saluför just detta alternativ.
BiopH+ disinfectant, en desinfektion som verkar effektivt mot bakterier och virus utan att skada huden, är produkten man rekommenderar istället för handsprit.

– Vår produkt ger ett hållbart resultat utan att försvaga huden och är bevisat effektiv mot virus och bakterier. De flesta leverantörer testar handsprit på redan rena händer och ytor medan vår produkt BiopH+ disinfectant har genomgått omfattande tester på smutsiga händer och ytor, säger Biocools vd Petra von Rohr.
– Vi kan därför med stolthet säga att den funkar där man verkligen behöver den, alltså då man inte har möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten först.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil