Satsar nytt ihop med Childhood

Clas Ohlson och Childhood lanserar plåster som läker mer än bara ett sår.
Som en del i Clas Ohlsons samarbete med barnrättsorganisationen lanseras nu ”Barnrättsplåstren”.
Överskottet går till Childhoods arbete.

Barnrättsplåstren säljs exklusivt hos Clas Ohlson och hela överskottet från försäljningen går till Childhoods arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, berättar företaget i en pressrelease.

För att uppmärksamma att barnkonventionen blir svensk lag lanserar man gemensamt dessa plåster i olika färger med tio korta, enkla budskap m barns rättigheter.
Varje plåstertexten representerar en artikel i barnkonventionen och förpackningen innehåller 30 plåster samt en folder om barns rättigheter.

– Barns rättigheter är ett prioriterat område i vårt hållbarhetsarbete och vi har tidigare genomfört en bred intern utbildning som erbjudits alla Clas Ohlsons medarbetare om hur man som vuxen kan agera för att skapa trygghet för barn, säger Tina Englyst som är chefsjurist och hållbarhetschef hos Clas Ohlson.

– Nu ger vi även våra kunder möjligheten att stötta Childhoods viktiga arbete genom att köpa det särskilt framtagna plåstret. Det är en produkt som alla behöver i sitt hem och som bär ett budskap som varje barn har rätt att känna till och uppleva i sin hemmiljö.

Barnrättsplåstren finns till försäljning i Clas Ohlsons butiker och på clasohlson.com från och med den 7 januari 2020.
Priset för en förpackning med 30 plåster är 29,90 kr. Överskottet av försäljningen går till Childhoods arbete.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil