”Succéstart” för Plan B outlet

Plan B Outlet presenterar sig som ”Sveriges nya, flexibla outletkoncept”. I fredags, 10 juli, öppnade man sin första butik och de tre veckoslutsdagarna rann en fjärdedel av vad man beräknar en normal månads försäljning in i kassan, skriver företaget i en pressrelease.

– Konceptet byggdes på drygt två veckor och utan en enda krona i marknadsföring strömmade kunderna till butiken och försäljningen överträffade allas förväntningar, menar Plan B outlet som uppenbarligen inte behövde någon plan B.

– Det vi lyckats med är ganska imponerande. På två veckor byggde vi ett helt retailkoncept från grunden och fick snabbt med oss drygt 50 varumärken som tillsammans bildar ett brett och mycket intressant sortiment, anser Fredrik Weisten som är vd och grundare till Retail knowledge och ägare till Space invaders.

– Dagarna innan öppningen skapade vi ett Instagramkonto som snabbt fick mer än 600 följare. Vi har hittills inte lagt en enda krona på marknadsföring om man inte räknar kostnaden på 300 kr för ballongerna till invigningen, fortsätter Weisten.

Under veckan kommer konceptet börja marknadsföras i lokaltidningar samt på sociala medier.
Första butiken är cirka 390 kvadratmeter och ligger på en vältrafikerad plats mellan ÖoB och Stora Coop vid infarten till Åkersberga norr om Stockholm.
Butikens idé är att erbjuda kraftigt rabatterade produkter från kända varumärken inom mode, sport, accessoarer, heminredning och hemelektronik.

Plan B outlets första butik. | Foto: Pressbild

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

Juridiken i julhandeln

Öppet köp, bytesrätt, ångerrätt… I julhandeln ökar frågorna om juridiken kring julklapparna. Vi reder ut de vanligaste juridiska frågorna tillsammans med Familjens Jurist.

Ica återkallar felmärkt kallrökt lax

Ica återkallar felmärkt kallrökt lax

Ica återkallar Ica kallrökt lax skivad 150 gram. Det gör man efter att ha upptäckt att förpackningen blivit märkt med fel bäst före-datum.

1,3 miljoner paket på ett dygn

1,3 miljoner paket på ett dygn

Det är ett nytt rekord för Postnord. Nästan 1,3 miljoner paket under ett dygn är facit efter senaste Black friday, 25 procent upp gentemot förra året.

Avtal klart för Coops nya centrallager

Avtal klart för Coops nya centrallager

Nu har Coop logistik AB formellt skrivit avtal med kapitalförvaltningsbolaget DWS kring Coops nya centrallager vilket byggs i Eskilstuna logistikpark.

”Oväntad ökad konkurrenskraft”

”Oväntad ökad konkurrenskraft”

Trots konjunkturnedgång och en stark krona anser svenska livsmedelsproducenter att svenska livsmedel ökat i konkurrenskraft under tredje kvartalet.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.