Nu vill många ut på krogen och ta en öl

Nu vill många ut på krogen och ta en öl
Här, vid en tappkran och på krogen, vill vi helst dricka öl nu igen. Foto: Pressbild Carlsberg
Nu vill vi ut på krogen. Nu när restriktionerna släpps säger sex av tio svarande i en undersökning att de vill ta en öl på krogen den närmaste tiden.

Nu vill vi ut på krogen. Nu när restriktionerna släpps säger sex av tio svarande i en undersökning att de vill ta en öl på krogen den närmaste tiden.

Den 29 september lyftes de flesta pandemirestriktionerna och det blev fritt fram att gå på krogen. Nu visar en ny Sifo-undersökning att sex av tio svarande planerar att ta en öl på krogen inom den närmaste tiden.
När de får tio kändisar att välja emellan som sällskap är Leif G W Persson mest populär.

Efter ett och halvt års väntan, lyftes pandemirestriktionerna och enligt Sifo-undersökningen Dryckeskollen, som genomförs på uppdrag av Carlsberg Sverige, är det nu många som längtar efter att besöka en restaurang för att dricka en öl. Sex av tio svarande tänker ta en öl på krogen snart.
– Att kunna dricka en kall fatöl på krogen är något som många har sett fram emot. Det bekräftas även av undersökningen som visar att de flesta helst tar en öl på en restaurang eller tillsammans med vänner, men att många inte har velat göra det under pandemin, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

När man får välja mellan kändisar att ta den där ölen med så vill 21 procent av de som svarat ha Leif G W Persson som sällskap, 10 procent väljer kronprinsessan Victoria och 7 procent Anders Bagge.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil