Nu vill många ut på krogen och ta en öl

Nu vill många ut på krogen och ta en öl
Här, vid en tappkran och på krogen, vill vi helst dricka öl nu igen. Foto: Pressbild Carlsberg
Nu vill vi ut på krogen. Nu när restriktionerna släpps säger sex av tio svarande i en undersökning att de vill ta en öl på krogen den närmaste tiden.

Nu vill vi ut på krogen. Nu när restriktionerna släpps säger sex av tio svarande i en undersökning att de vill ta en öl på krogen den närmaste tiden.

Den 29 september lyftes de flesta pandemirestriktionerna och det blev fritt fram att gå på krogen. Nu visar en ny Sifo-undersökning att sex av tio svarande planerar att ta en öl på krogen inom den närmaste tiden.
När de får tio kändisar att välja emellan som sällskap är Leif G W Persson mest populär.

Efter ett och halvt års väntan, lyftes pandemirestriktionerna och enligt Sifo-undersökningen Dryckeskollen, som genomförs på uppdrag av Carlsberg Sverige, är det nu många som längtar efter att besöka en restaurang för att dricka en öl. Sex av tio svarande tänker ta en öl på krogen snart.
– Att kunna dricka en kall fatöl på krogen är något som många har sett fram emot. Det bekräftas även av undersökningen som visar att de flesta helst tar en öl på en restaurang eller tillsammans med vänner, men att många inte har velat göra det under pandemin, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

När man får välja mellan kändisar att ta den där ölen med så vill 21 procent av de som svarat ha Leif G W Persson som sällskap, 10 procent väljer kronprinsessan Victoria och 7 procent Anders Bagge.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil