Öppnar butiken på Alla hjärtans dag

Foto Pressbild
Stora Coop Svedala öppnar och det passar man på att göra under Alla hjärtans dag 14 februari. ”Äntligen”, konstaterar butikschefen David Andersson.

Den 14 februari kl. 10.00 öppnar Coop sin Stora Coop i Svedala. 
– Med visionen att vara den goda kraften inom dagligvaror i Sverige erbjuder Stora Coop i Svedala ett brett sortiment av god mat och mycket inspiration som fyller våra hem med liv.  Intresset för mat fortsätter att öka bland svenska konsumenter och nu expanderar vi inom Coop Syd ytterligare med ännu en butik, proklamerar André Agosti, försäljnings- och driftchef för Stora Coop inom Coop Syd.

Den nya Stora Coop-butiken, med en yta på strax över 3000 kvadratmeter, har sedan planerna blev offentliga juli 2021 varit på mångas läppar. 
Butiken kommer bland annat att erbjuda ett stort och varierat sortiment av styckat kött, samt en rymlig deli med kök där fokus ligger på lokal mat.

– Äntligen är det dags för vår efterlängtade invigning av butiken i Svedala tillsammans med många glada och kunniga medarbetare. Vi kommer bland annat att erbjuda egen styckat kött från våra lokala bönder till våra kunder. Tillsammans ser vi fram emot att hälsa både nya och gamla kunder och medlemmar välkomna, säger David Andersson, butikschef på Stora Coop i Svedala.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil