Öppnar för returer – bygger ut sin tjänst

Öppnar för returer – bygger ut sin tjänst
Nu tar även Budbee steget till att erbjuda kapacitet att hantera returer. Foto: Pressbild Budbee
Budbee öppnar nu, liksom andra i branschen, för upplåta sina boxar och tjänster för returer i de fem länder som företaget är verksamt i idag.

Budbee öppnar nu, liksom andra i branschen, för upplåta sina boxar och tjänster för returer i de fem länder som företaget är verksamt i idag.

Budbee gör det möjligt för e-handlare att erbjuda sina kunder gröna, smidiga och precisa hemleveranser med fokus på kundnöjdhet, skriver företaget i en pressrelease där man vill lansera uppgiften att man för att underlätta konsumenters shoppingupplevelse ytterligare öppnar för att göra returer via Budbee Box på alla sina marknader.

Svenskgrundade Budbee har verksamhet i Sverige, Nederländerna, Danmark, Finland och Belgien. Leveranser görs både hem och till paketskåp, så kallade Budbee Box.
Från och med nu är det möjligt för konsument att genomföra sin retur via en Budbee Box, paketskåp som står utplacerade på platser där människor rör sig.

Möjligheten att returnera via Budbee Box gäller i samtliga fem länder där Budbee är verksamt.
Utöver att kunna returerna via paketskåpen kan konsumenter även byta mellan olika boxar inom en 30 kilometers radie.
I dagsläget har bolaget drygt 1200 Budbee Box utplacerade runtom i Sverige.
– Sedan vi lanserade Budbee Box för knappt ett år sedan har intresset för tjänsten varit stort både från konsumenter och handlare och vi ansluter omkring 75 nya boxar varje vecka. Möjligheten att returnera via Budbee Box införs för att ytterligare förenkla miljontals konsumenters shoppingupplevelse, säger Fredrik Hamilton, vd, Budbee.

I dagsläget har Budbee strax över 1 200 boxar utplacerade runtom i Sverige.
När det gäller företaget generellt sade vd Fredrik Hamilton förra veckan hos Bloomberg att man räknar med att få verksamheten att gå runt ekonomiskt under 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil