Öppnar ny butik i Bromma Blocks

Foto MostPhotos
City Gross vill växa i Stockholm och nu är det klart att kedjan etablerar sig i köpcentrumet Bromma Blocks. Butiken är planerad att öppna under hösten 2023.

City Gross driver i dag 42 butiker från Ystad till Sundsvall men har siktet inställt på att öka etableringstakten och växa norrut, men även i städer där man redan är verkar. Under 2023 öppnar man en ny fräsch butik i Bromma Blocks på cirka 5000 kvadratmeter, med egen entré från parkeringsplatsen och Systembolaget som granne.  

– Det är ett väldigt attraktivt läge som passar City Gross riktigt bra. Våra kunder hittar till oss delvis för vårt breda sortiment och vassa kampanjer men också för det där lilla extra i vår färskvaruhall med stort utbud av svenska råvaror och svenskt, butiksstyckat kött. Ett utbud som passar Bromma Blocks köpstarka målgrupp perfekt, säger etableringschef Per Edstam.

Bromma Blocks är en populär medelpunkt för hela Stockholm och erbjuder ett brett utbud av allt från hemartiklar till mat och mode. Handelsplatsen är beläget i ett befolkat område med goda kollektiva förbindelser men också en stor parkering för de som vill storhandla med bil.

– Vi ser fram emot att bli en del av Bromma Blocks och att fler kunder ska hitta till oss och upptäcka vårt breda utbud, säger Per Edstam.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil