Med det rådande världsläget och ökad oro bl.a. för vår livsmedelsförsörjning och för maten vi konsumerar. Många funderar på om vi i Sverige har tillräcklig egen livsmedelsproduktion.
På Passion för Mat har svensk närproducerade livsmedel alltid haft en central position. Smaka på Västsverige och Lokalproducerat i Väst har varit med sedan mässan startade 2008 och växer nu med ökad monteryta. Satsningen på ”Lokal Meny” är ett projekt där lokala restauranger köper råvaror från lokala producenter i närområdet.
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-4.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-5.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-3.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-1.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-6.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-7.jpeg)
![](https://www.butikstrender.se/wp-content/uploads/2022/05/unknown-8.jpeg)