Succén är tillbaka – Sup-brädan hos Lidl

Succén är tillbaka – Sup-brädan hos Lidl
Lidl håller på trenden och säljer återigen Sup-brädan, här i en variant för 3 499 kr. Foto: Pressbild Lidl

Succé sommaren 2020, tillbaka nu. Det handlar om trendiga Sup-brädan som Lidl nu hårdlanserar i en uppblåsbar modell som finns i butik från vecka 29.

”Med en Stand Up Paddle Board, en så kallad Sup-bräda, kan du vara ute på vattnet oavsett väder och vind. Sup har de senaste åren vuxit i popularitet, både som träningsform och sommaraktivitet för hela familjen, sammanfattar Lidl satsningen och påpekar samtidigt att användaren tränar allt från styrka och kondition till smidighet och koordination, på ett kul och skonsamt sätt.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder varor av högsta kvalitet till bästa pris, även när det kommer till deras fritidsintressen. I och med att många även i år semestrar i sitt närområde var det en självklarhet för oss att erbjuda en möjlighet till äventyr på hemmaplan, menar Robert Stekovic, kommersiell direktör hos Lidl Sverige.

Mistrals uppblåsbara stand-up paddle board kommer i två olika utföranden: uppblåsbar stand up-paddle board och uppblåsbar race stand-up paddle board.
De finns tillgängliga i alla Lidls butiker sedan måndagen den 19 juli.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna är på väg att investera i ett nytt företag. Det handlar om ett köp av en tysk jätte och rör sig enligt media om en ny miljardaffär för Klarna.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.