Succén är tillbaka – Sup-brädan hos Lidl

Succén är tillbaka – Sup-brädan hos Lidl
Lidl håller på trenden och säljer återigen Sup-brädan, här i en variant för 3 499 kr. Foto: Pressbild Lidl
Succé sommaren 2020, tillbaka nu. Det handlar om trendiga Sup-brädan som Lidl nu hårdlanserar i en uppblåsbar modell som finns i butik från vecka 29.

Succé sommaren 2020, tillbaka nu. Det handlar om trendiga Sup-brädan som Lidl nu hårdlanserar i en uppblåsbar modell som finns i butik från vecka 29.

”Med en Stand Up Paddle Board, en så kallad Sup-bräda, kan du vara ute på vattnet oavsett väder och vind. Sup har de senaste åren vuxit i popularitet, både som träningsform och sommaraktivitet för hela familjen, sammanfattar Lidl satsningen och påpekar samtidigt att användaren tränar allt från styrka och kondition till smidighet och koordination, på ett kul och skonsamt sätt.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder varor av högsta kvalitet till bästa pris, även när det kommer till deras fritidsintressen. I och med att många även i år semestrar i sitt närområde var det en självklarhet för oss att erbjuda en möjlighet till äventyr på hemmaplan, menar Robert Stekovic, kommersiell direktör hos Lidl Sverige.

Mistrals uppblåsbara stand-up paddle board kommer i två olika utföranden: uppblåsbar stand up-paddle board och uppblåsbar race stand-up paddle board.
De finns tillgängliga i alla Lidls butiker sedan måndagen den 19 juli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil