Rekonstruktion klar för Melanders

Rekonstruktion klar för Melanders
Melanders vd Stefan Söderman kan konstatera att rekonstruktionen är avslutad. Foto: Pressbild Melanders

Melanders har genomfört en rekonstruktion för samtliga enheter efter försäljningstappet under pandemin. Den är nu avslutad, meddelar företaget.

Melanders group har nu avslutat rekonstruktionen för samtliga restauranger och fiskdiskar inom gruppen.
Rekonstruktionen inleddes 24 mars och avslutades 2 november. Den var ett direkt resultat av den vikande försäljningen på grund av covid-19, skriver företaget.

När restaurangförsäljningen i landet försvann på grund av coronautbrottet i våras ansökte Malnders group om företagsrekonstruktion. Gruppen består av både fiskbutiker och restauranger så som Ulla Winbladh, KB, Wedholms fisk, Stockholms fisk samt Tysta Mari.

Under september avslutades rekonstruktionen för de flesta verksamheterna i gruppen. 2 november blev rekonstruktionen även klar för Melanders fisk i Östermalmshallen som sista enhet.

– Processen har varit lyckad för samtliga bolag tack vare ett otroligt professionellt arbete från hela vår organisation, från servitörer och butiksbiträden till vår ekonomiavdelning, säger Stefan Söderman, vd för Melanders group.

– Vi har även fått ett starkt stöd från våra hyresvärdar och leverantörer vilket uppskattas enormt. Melanders Group har varit ett välskött bolag i över 30 år som värdesatt långa relationer. Nu hoppas vi få fortsätta att utveckla gruppen tillsammans med våra leverantörer i många år framöver.

Sedan krisen drabbade restaurangbranschen har Melanders Group arbetat med att ställa om verksamheten till en ny vardag med coronaviruset.

Inför de viktiga julborden satsar restaurangerna hårt på att kunna erbjuda en så säker upplevelse som möjligt.
Det sker genom att bland annat sprida ut gästerna samt arbeta med fler bordsserverade rätter. Restaurangerna och fiskdiskarna har även ställt om till ett utökat utbud av matkassar och take away.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil