Rekonstruktion klar för Melanders

Rekonstruktion klar för Melanders
Melanders vd Stefan Söderman kan konstatera att rekonstruktionen är avslutad. Foto: Pressbild Melanders

Melanders har genomfört en rekonstruktion för samtliga enheter efter försäljningstappet under pandemin. Den är nu avslutad, meddelar företaget.

Melanders group har nu avslutat rekonstruktionen för samtliga restauranger och fiskdiskar inom gruppen.
Rekonstruktionen inleddes 24 mars och avslutades 2 november. Den var ett direkt resultat av den vikande försäljningen på grund av covid-19, skriver företaget.

När restaurangförsäljningen i landet försvann på grund av coronautbrottet i våras ansökte Malnders group om företagsrekonstruktion. Gruppen består av både fiskbutiker och restauranger så som Ulla Winbladh, KB, Wedholms fisk, Stockholms fisk samt Tysta Mari.

Under september avslutades rekonstruktionen för de flesta verksamheterna i gruppen. 2 november blev rekonstruktionen även klar för Melanders fisk i Östermalmshallen som sista enhet.

– Processen har varit lyckad för samtliga bolag tack vare ett otroligt professionellt arbete från hela vår organisation, från servitörer och butiksbiträden till vår ekonomiavdelning, säger Stefan Söderman, vd för Melanders group.

– Vi har även fått ett starkt stöd från våra hyresvärdar och leverantörer vilket uppskattas enormt. Melanders Group har varit ett välskött bolag i över 30 år som värdesatt långa relationer. Nu hoppas vi få fortsätta att utveckla gruppen tillsammans med våra leverantörer i många år framöver.

Sedan krisen drabbade restaurangbranschen har Melanders Group arbetat med att ställa om verksamheten till en ny vardag med coronaviruset.

Inför de viktiga julborden satsar restaurangerna hårt på att kunna erbjuda en så säker upplevelse som möjligt.
Det sker genom att bland annat sprida ut gästerna samt arbeta med fler bordsserverade rätter. Restaurangerna och fiskdiskarna har även ställt om till ett utökat utbud av matkassar och take away.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Löneavtal klart hos Coop till 2023

Löneavtal klart hos Coop till 2023

Det blir löneökningar på totalt 1 354 kr för avtalsperioden och mest till de som tjänar minst när nu Handels förhandlat färdigt för Coops anställda.

Scan och Foodora i julsamarbete

Scan och Foodora i julsamarbete

Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Mycorena vinner Utstickarpriset

Mycorena vinner Utstickarpriset

När Polarbröd för nionde året delar ut Utstickarpriset går det till startupen Mycorena för en metod att tillverka svampprotein av livsmedelsrester.

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Franska kedjan Monoprix söker sig utomlands och vill bland annat etablera sig i Sverige och sälja bland annat hälsosamma och hållbara livsmedel.

Var tredje planerar färre julklappar

Var tredje planerar färre julklappar

32 procent av dem som svarat i en ny undersökning tänker köpa färre julklappar än tidigare – och fler kvinnor kan tänka sig ge bort begagnat.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.