Postnord tillsätter ny vd för Postnord TPL

Jonas Kolehmainen har anställt som ny vd för Postnord TPL, ett dotterbolag inom Postnord med tredjeparts-logistik som arbetsområde.

Jonas Kolehmainen har anställts som ny vd för Postnord TPL, ett dotterbolag inom Postnord. Kolehmainen har en bred erfarenhet inom logistikbranschen, enligt Postnord, och kommer närmaste från Snusbolaget Norden AB/Haypp Group AB.

– Jonas har en dokumenterad god förmåga när det kommer till utveckling och förändringsarbetet samt en mycket god erfarenhet och kunskap inom logistikfrågor. Jonas har ett driv och är en kommunicerande chef som har förmåga att utveckla den verksamhet han befinner sig i, säger Postnord Sveriges vd Mathias Krümmel.

TPL är ett tredjeparts logistikbolag som erbjuder logistiklösningar hela vägen från producent till konsument. 
– Jag känner väl till PostNord verksamhet och TPL från mina olika roller inom logistik som kund och beställare. Att nu få jobba med ett så erkänt och branschledande varumärke som Postnord och genom TPL bidra till hela affären är en positiv utmaning som jag ser fram emot, säger Jonas Kolehmainen som börjar sitt nya jobb 1 januari 2023.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil