Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Vill leverera hem till fler

Ica vill nu börja med sin nya app Ica Pronto, hemleverans av mat.
Ica påskyndar nu möjligheten för fler att få mat hemlevererad. Man snabbar på utrullningen av måltidsappen Ica Pronto för att öka hemleveranserna.

Corona-situationen har bland mycket annat kraftigt ökat efterfrågan på hemleveranser. Ett skäl är att Folkhälsomyndigheten uppmanat riskgrupper att undvika livsmedelsbutiker. Ica har idag ungefär 300 butiker vilka erbjuder e-handeln men kommer nu att agera för att nå fler via hemleveranser. Det gör man genom att snabbt rulla ut måltidsappen Ica Pronto.

Inom kort kommer ett 60-tal Ica-butiker att erbjuda appen och därmed hemkörning av ett mindre sortiment mat från butik. Ambitionen är att cirka 150 butiker ska anslutas under våren.
Tjänsten är tillgänglig för alla men man prioriterar just nu de som är sjuka eller tillhör en riskgrupp.

– Det har varit viktigt för oss att ta fram en lösning för hemleveranser av mat till de som verkligen behöver få hjälp och stöd i en svår situation. Vi har gjort den här särskilda lösningen för att underlätta för riskgrupper och hoppas att andra kunder uppfattat vår uppmaning om att handla med hänsyn. Vi kommer fortsätta att arbeta med att utveckla lösningar mot den här målgruppen, säger Ica Sveriges vd Anders Svensson.

Inom kort finns 60 butiker som erbjuder tjänsten, fler butiker kommer ansluta sig till tjänsten inom kort. Appen finns att ladda ner till Iphone och Android. Betalning sker med Swish direkt i appen.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.