Presenterar en ny smakupplevelse

Foto Pressbild
Snusproducenten Lundgrens har lanserat en ny nikotinportion i samarbete med Hampus Thunholm, en av Sveriges mest hyllade bartendrar.

Den senaste tillskottet, Lundgrens Mörk, är en modern tolkning av traditionella snussmaker med inslag av bergamott, läder och hö.

Samarbete med en prisbelönt bartender

Hampus Thunholm driver den prisbelönta cocktailbaren Röda Huset och är känd både nationellt och internationellt som en framstående bartender. Lundgrens har en lång historia av samarbete med framstående aktörer inom den svenska matkulturen, och nu har de tillsammans med Thunholm tagit fram en snusupplevelse utöver det vanliga.

Skapandet av Mörk

Mörk är resultatet av ett samarbete där inspirationen hämtades från Thunholms egna erfarenheter av snus. Han ville skapa en smak som skulle locka även de mest inbitna snusarna att prova denna tobaksfria alternativ.

Thunholm beskriver smaken som balanserad med inslag av rök, rosenblad och läder. Den har en traditionell grund med en modern twist och är ett spännande tillskott i Lundgrens sortiment.

Tillgänglig nu

Lundgrens Mörk finns nu tillgänglig för köp på snusbolaget.se och i utvalda butiker. Det är ett spännande val för snusare som söker en unik och smakfull upplevelse i form av en nikotinportion utan tobak.

Lundgrens fortsätter att expandera sitt sortiment med spännande samarbeten och nyskapande smaker, och med Mörk har de tagit ytterligare ett steg mot att erbjuda sina kunder innovativa alternativ inom snuskategorin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil