Schysst käk flyttar in hos Circle K

Foto Pressbild
Det framgångsrika kebabkonceptet Schysst käk kommer nu att ta plats hos Circle K. Under oktober flyttar man in där med tre olika kebabrullar.

Schysst käks grundare Amir Kheirmand har skapat tre olika kebabrullar. Nu ska de börja säljas på samtliga Circle K-stationer runt om i Sverige.

– Vi är en del av många familjers helgmiddagar. Nu vill vi kunna vara med när man är på väg hem från träningen, åker på semester eller när man strögar med epan. Att vi flyttar hem till Circle K känns självklart, K:et står ju för kebab, säger Amir Kheirmand i en kommentar.

– Vår filosofi är att erbjuda enkel och god mat som kunden snabbt kan få med sig i handen. Tillsammans med Schysst Kkk breddar vi utbudet och bryter ny mark och vi är väldigt glada att de nu flyttat hem till oss på Circle K. Faktum är att vi nu blir Sveriges största kebabrestaurang, kommenterar Stefan Andréasson, food manager på Circle K.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil