Nya jobb för två inom handel och veganskt

Nya jobb för två inom handel och veganskt
Foto: Mostphotos
Erika Albansson Söderlund blir ny kommunikationschef för Circle K i Sverige och Richard Hallgren ansluter till team hos Food for progress.

Erika Albansson Söderlund blir ny kommunikationschef för Circle K i Sverige och Richard Hallgren ansluter till team hos Food for progress.

Erika Albansson Söderlund har fått jobb som kommunikationschef hos Circle K i Sverige och börjar det nya jobbet denna vecka.
Erika Albansson Söderlund har under de senaste sju åren arbetat inom Geelmuyden Kiese.

Som kommunikationschef hos Circle K ska hon ta ett helhetsgrepp kring PR men även arbeta för att integrera all typ av kommunikation.
– Jag har en konsultsjäl och har alltid känt att kundsidan bara är intressant om det är en perfekt matchning. Redan i första mötet med Circle K lyckades de pricka in alla mina viktigaste punkter – här ser jag en företagskultur jag älskar redan innan jag börjat, säger Erika Albansson Söderlund.

Richard Hallgren har fått jobb hos Food for progress som chef för varumärkes- och konceptstrategi.
– Jag är väldigt glad över att få bli en i Food for progess-familjen. Det här gänget har erfarenheten och den fighting spirit som behövs för att verkligen åstadkomma en förändring inom matindustrin och med det skapa en bättre framtid, säger Hallgren i en kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil