Nya jobb för två inom handel och veganskt

Nya jobb för två inom handel och veganskt
Foto: Mostphotos
Erika Albansson Söderlund blir ny kommunikationschef för Circle K i Sverige och Richard Hallgren ansluter till team hos Food for progress.

Erika Albansson Söderlund blir ny kommunikationschef för Circle K i Sverige och Richard Hallgren ansluter till team hos Food for progress.

Erika Albansson Söderlund har fått jobb som kommunikationschef hos Circle K i Sverige och börjar det nya jobbet denna vecka.
Erika Albansson Söderlund har under de senaste sju åren arbetat inom Geelmuyden Kiese.

Som kommunikationschef hos Circle K ska hon ta ett helhetsgrepp kring PR men även arbeta för att integrera all typ av kommunikation.
– Jag har en konsultsjäl och har alltid känt att kundsidan bara är intressant om det är en perfekt matchning. Redan i första mötet med Circle K lyckades de pricka in alla mina viktigaste punkter – här ser jag en företagskultur jag älskar redan innan jag börjat, säger Erika Albansson Söderlund.

Richard Hallgren har fått jobb hos Food for progress som chef för varumärkes- och konceptstrategi.
– Jag är väldigt glad över att få bli en i Food for progess-familjen. Det här gänget har erfarenheten och den fighting spirit som behövs för att verkligen åstadkomma en förändring inom matindustrin och med det skapa en bättre framtid, säger Hallgren i en kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil