Soda Nation inleder samarbete med Martin Servera

Soda Nation inleder samarbete med Martin Servera
Soda Nations välbesökta butik på Renstiernas gata på Söder- en oas för läskälskare! Foto: Soda Nation
Som vi tidigare berättat om Soda Nation i Stockholm har företaget satsat på att utöka sin huvudsakliga butiksverksamhet med en varumärkesportfölj fylld av spännande dryckesmärken från hela världen.

Som vi tidigare berättat om Soda Nation i Stockholm har företaget satsat på att utöka sin huvudsakliga butiksverksamhet med en varumärkesportfölj fylld av spännande dryckesmärken från hela världen.

Nu inleder företaget ett samarbete med Martin Servera.

Vad är planen bakom samarbetet?

– Vi kommer att nå storkökskunder i hela landet som vill ha vårt sortiment. Det blir enklare för oss att kunna förse hela HoReCa med Jarritos och kommande nyheter, menar David.

Vad händer i övrigt på Soda Nation?

– Vi har många nya spännande märken på väg in som är unika för Sverige, så mycket kan jag säga!   Det ska bli kul att kunna erbjuda dem till våra kunder i butiken, men även till butiker och restauranger via Martin Servera och Flaivy.

Du tar ju fram egna smaker för butiken och andra företag, berätta om det!

– I samarbete med en av Sveriges största dagligvarukedjor har jag tagit fram 4 ekologiska läskedrycker som kommer senare i höst. Jag håller också på att ta fram nya smaker för coola produkter inför vintern, man kan se det som en vidareutveckling av smaker jag tagit fram under de senaste 3 åren. Så det är full rulle! berättar David.

Dina planer inför hösten?

– Soda Nation hoppas tillföra marknaden några fräscha nyttiga smaker utan tillsatser, något vi ser alltmer av. Eftersom folk stannar hemma och lägger pengar på matlagning och hemmamys är det naturligt att unna sig spännande nyheter. Vi kommer ta vara på att det finns en naturlig nyfikenhet för våra nya produkter.

David arbetar för fullt med nya produkter som ska lanseras under hösten. Dessa kommer att vara tillgängliga för både dagligvaruhandeln och storkök via Flaivy och Martin Servera.

Om företaget:
Soda Nation öppnade sin butik på Söder 2016 och erbjuder flera hundra sorters läsk i glasflaskor från bl.a. USA, Georgien och Sverige, och listan växer varje dag. Just är drycken Jarritos från Mexiko företagets storsäljare. Bakom företaget står David Gray med många års kunskap inom matlagning och dryckeshandel, han har distribution av sitt växande sortiment via Flaivy och Martin Servera.

Kolla också:

https://flaivy.com/articles?search=jarritos

www.sodanation.se

Facebook

Instagram

  • Soda Nation inleder samarbete med Martin Servera
  • Soda Nation inleder samarbete med Martin Servera
  • Soda Nation inleder samarbete med Martin Servera

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil