Lidl vänder – startar kundklubb

Lidl har varit den enda stora dagligvarukoncern i Sverige som saknat lojalitetsprogram. Nu ändrar man sig och startar Lidl plus, igång 19 oktober.

Fyra av fem svenska konsumenter är medlem av en eller flera kundklubbar. Ett stort företag har stuckit ut i sammanhanget.
Det är Lidl som hårdnackat vägrat ha någon typ av lojalitetsprogram.

Nu har man ändrat sig och lanserar Lidl plus.
Det är en app som ger digitala kuponger och erbjudan och kan användas av alla som handlar på Lidl.

För att använda den krävs enbart att man laddar ner appen i sin mobil och registrerar sig med mobilnummer och e-postadress.
Sedan kan man ta del av alla erbjudanden i Lidl plus som, efter en test sedan 29 september, är i gång i fullt format från 19 oktober.

– De flesta svenskar är medlem i minst en kundklubb och det har funnits en stor efterfrågan bland våra kunder att vi ska lansera en egen kundklubb. Därför
är det extra roligt att Lidl Plus äntligen startar i Sverige,
säger Sverige-chefen Johan Augustsson.

– Kundklubben har varit en stor framgång på de marknader där den lanserats och jag är övertygad om att Lidl plus kommer bli samma succé i Sverige, säger Augustsson.

Vid lanseringen kommer kunderna kunna ta del av rabatter, erbjudanden och digitala kuponger via Lidl Plus. Dessutom finns butiksinformation, möjlighet att delta i undersökningar och att få digitala kvitton.
Användarna uppmanas också hålla utkik efter skraplotter som förekommer under vissa perioder. Då får användarna en skraplott dagligen när de handlar, där de kan skrapa fram ytterligare digitala kuponger och erbjudanden.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Vi behandlar självklart dina uppgifter enligt GDPR
Läs mer här.

Citymail fossilfritt i Stockholm

Citymail kommer i sin brev- och paketutdelning bli fossilfri i hela Stockholms innerstad vilket bland andra Coop som nyttjar Citymail gillar.

FILM: Årets företagare 2020

Richard Bergfors, norrbottning och vd för Max burgers, är årets vinnare av priset ”Årets företagare”, vilket delas ut av organisationen Företagarna.

Dressmann och Cubus stänger

Cubus i centrum av Gävle läggs ned. Dressmann avvecklas i Sandviken. Varnergruppen fortsätter linjen med neddragningar och butiksstängningar.

Ikea vägrar Black friday

Istället för att hänga på Black friday ska Ikea göra något hållbart av den svarta fredagen genom att köpa tillbaka Ikea-varor från kunder den dagen.

Framtidstron på väg tillbaka

Framtidstron i både butiks- och e-handeln ökar i oktober, konstaterar Svensk handel som ser en mer positiv attityd både i näthandel och fysisk handel.

Lidl vänder – startar kundklubb

Lidl har varit den enda stora dagligvarukoncern i Sverige som saknat lojalitetsprogram. Nu ändrar man sig och startar Lidl plus, igång 19 oktober.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.