Snabbgross club öppnar nu i Skövde

Butikschef: Lena Fransson i Foto Pressbild, Axfood
Axfoods restauranggrossist Snabbgross har nu öppnat butikskonceptet Snabbgross club iäven i Skövde som därmed får den 29:e butiken i kedjan.

Den 2 juni öppnade Axfoods restauranggrossist Snabbgross sitt nya butikskoncept Snabbgross Club i Skövde. Skövde blir därmed den 29:e butiken i kedjan och den blott 3:e butiken i Sverige att välkomna såväl restaurang- som privatkunder, skriver Axfood i en pressrelease. 

Den nya butiken ligger i Stallsiken handelsområde. Skövde blir nu den tredje orten i landet att öppna en Snabbgross club-butik. 
Sedan tidigare finns det medlemsbaserade konceptet i Danderyd i norra Stockholm samt i Södertälje. 

Snabbgross club är en ny typ av livsmedelsbutik i Sverige, där såväl restaurang-, café- och företagskunder som privatkunder kan handla högkvalitativa varor som vanligtvis bara restaurangkunder kan ta del av till låga priser.

För restaurang- och företagskunden fungerar konceptet som en vanlig Snabbgross-butik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Butiken har generösa öppettider och erbjuder även distribution via butikens e-handel.

Fakta/Snabbgross club Skövde
Adress: Jonstorpsgatan 12
Butiksyta: 2 400 kvm
Antal medarbetare: cirka 15
Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-20.00
Lördagar: 08.00-18.00
Söndagar: 10.00-18.00
Butikschef: Lena Fransson

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil