Willys öppnar butik i Vagnhärad 2023

Willys öppnar butik i Vagnhärad 2023
Foto: Mostphotos
Willys ska öppna en Willys-butik i Vagnhärad i Trosa kommun – ”en efterlängtad etablering”, konstaterar kedjan som räknar med att öppna där 2023.

Willys ska öppna en Willys-butik i Vagnhärad i Trosa kommun – ”en efterlängtad etablering”, konstaterar kedjan som räknar med att öppna där 2023.

Willys nya butik i Vagnhärad får ett trafikorienterat läge i en ny fastighet som ska uppföras i anslutning till Kalkbruksvägen/väg 218, där en stor del av trafiken till och från Trosa och Vagnhärad passerar, skriver kedjan i en pressrelease.
De planer som finns för nybyggnation i Solberga och närheten till Ostlänkens nya resecentrum stärker läget ytterligare. Byggnationen förutsätter dock en ny detaljplan för området.

– Trosa är en kommun i tillväxt och vi ser stor potential för Willys i Vagnhärad. Det kommer att gynna kunderna att det kommer in en ny aktör som sätter fart på konkurrensen, säger Willys etableringschef Tor Gullberg. 

– Vi har under de senaste åren sett ett kraftigt ökat tryck från företag som vill etablera sig i vår kommun och vi gläds åt denna etablering. Detta visar att vår tillväxt är positiv för både entreprenörer och invånare, säger Trosa kommuns näringslivschef Jonas Ivervall.

Den nya Willys-butiken kommer preliminärt att öppna under våren 2023.
Det blir en stor butik på cirka 3 000 kvadratmeter i helt nya lokaler som anpassas till Willys koncept. Den nuvarande Hemköp-butiken i staden kommer att stänga i samband med att Willys-butiken öppnar.
Alla tillsvidareanställda medarbetare i Hemköp kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya Willys-butiken. Etableringen innebär också ett antal nya arbetstillfällen på orten.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil