Sparpaket på Klarna – sparkar anställd

Foto MostPhotos
Klarna kommer att sparka delar av personalstyrkan. Meddelande kom under måndagen men antalet som sparkas valde man att vänta med besked om.

Klarnas chef och huvudägare Sebastian Siemiatkowski meddelade under måndagen att bolaget kommer att sparka delar av personalstyrkan.
Siemiatkowski valde att inte lämna beskedet personligt utan gjorde det i ett förinspelat meddelande.

– Jag är väldigt ledsen, sade Sebastian Siemiatkowski i meddelandet som Breakit refererar.
– Vi är starkt påverkade av omvärlden. När vi satte våra mål för 2022 under hösten så var det en väldigt annorlunda värld än den vi har idag, sade Siematkowski också.

– Därför behöver vi agera. Mer än någonsin måste vi visa laserfokus för vad som verkligen gör oss framgångsrika framöver. Baserat på det här har det seniora ledarskapet på Klarna tagit några tuffa beslut. Några av de tuffaste vi någonsin har tvingats ta. Vi har tillsammans omvärderade organisationen för att se till att vi kan fortsätta att leverera på våra ambitiösa mål, var beskedet medan antalet som sparkades meddelas senare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil