Squid Game-produkter poppis inför Halloween

Squid Game-produkter poppis inför Halloween
Foto: Netflix
Efterfrågan på Squid Game-produkter har skjutit i höjden. Hajpen är stor inför Halloween, rapporterar Partykungen som säljer produkterna.

Efterfrågan på Squid Game-produkter har skjutit i höjden. Hajpen är stor inför Halloween, rapporterar Partykungen som säljer produkterna.

Serien som släpptes den 17 september har blivit den mest tittade serien någonsin de första 28 dagarna efter släpp på Netflix.
Och hajpen syns även i försäljning, där Squid Game-produkter är några av de mest efterfrågade inför Halloween, skriver Partykungen som nu sammanställt trenderna inför den keltiska högtiden Halloween.

– Squid Game har på kort tid startat något som nästan kan liknas vid ett fenomen. Det pratas om serien både på skolor och arbetsplatser och vi ser en enorm efterfrågan på produkter kopplat till serien, säger Joel Svensson, grundare av och vd för Partykungen. 

– Halloween är vår största och roligaste försäljningsperiod och intresset för att fira Halloween har ökat varje år och är absolut här för att stanna. Ett roligt sätt för både gammal och ung att få klä ut sig, dekorera upp hemmet och få in humor och roligheter i en annars ganska mörk tid på året. Vem vill inte ta chansen att få vara Maverick eller Spiderman för en dag, säger Joel Svensson.

Dräkter som bygger på karaktärer från film- och tv-serier, kläder och produkter med inbyggda Led-lampor, alla former av utomhusdekoration av hus samt godis med papper anser Partykungen vara årets hetaste trender.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil