Ska öppna Stora Coop i Svedala under 2022

Ska öppna Stora Coop i Svedala under 2022
Foto: Mostphotos
Coop etablerar en ny Stora Coop-butik i skånska Svedala. Byggstarten blir i höst och målsättningen är en butiksinvigning under andra halvan av 2022.

Coop etablerar en ny Stora Coop-butik i skånska Svedala. Byggstarten blir i höst och målsättningen är en butiksinvigning under andra halvan av 2022.

CBS, Coop butiker och stormarknader, har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Sydsvenska hem AB för etablering av en Stora Coop-butik i Svedala.
Den nya butiken får ett trafiknära läge i direkt anslutning till E65:an.

– Vi ser fram emot att öppna en ny och fräsch butik i Svedala med ett erbjudande som är relevant för våra kunder och medlemmar, säger Pernilla Sandström som är chef för drift och försäljning inom storhandel hos CBS.
– Fokus för butiken är givetvis ett starkt priserbjudande och matglädje. Samtidigt vet vi att deras tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda onlinehandel samt nya digitala lösningar som Scan & Pay, tillägger hon.

Stora Coop i Svedala får en totalyta på 3 100 kvadratmeter.
Byggstart blir under hösten 2021 och premiär är inplanerad till någon gång under andra halvåret 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil