Ska öppna Stora Coop i Svedala under 2022

Ska öppna Stora Coop i Svedala under 2022
Foto: Mostphotos
Coop etablerar en ny Stora Coop-butik i skånska Svedala. Byggstarten blir i höst och målsättningen är en butiksinvigning under andra halvan av 2022.

Coop etablerar en ny Stora Coop-butik i skånska Svedala. Byggstarten blir i höst och målsättningen är en butiksinvigning under andra halvan av 2022.

CBS, Coop butiker och stormarknader, har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Sydsvenska hem AB för etablering av en Stora Coop-butik i Svedala.
Den nya butiken får ett trafiknära läge i direkt anslutning till E65:an.

– Vi ser fram emot att öppna en ny och fräsch butik i Svedala med ett erbjudande som är relevant för våra kunder och medlemmar, säger Pernilla Sandström som är chef för drift och försäljning inom storhandel hos CBS.
– Fokus för butiken är givetvis ett starkt priserbjudande och matglädje. Samtidigt vet vi att deras tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda onlinehandel samt nya digitala lösningar som Scan & Pay, tillägger hon.

Stora Coop i Svedala får en totalyta på 3 100 kvadratmeter.
Byggstart blir under hösten 2021 och premiär är inplanerad till någon gång under andra halvåret 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil