Greenfood slår ihop lokala företag

Greenfood storsatsar inom lokalproducerat - grossister bildar ny rikstäckande aktör som ska hjälpa lokala odlare att nå ut
Ted Stenshed, vd Greenfood Fresh Produce
Greenfood slår ihop fyra lokala grossister till ett stort företag som rikstäckande ska leverera frukt och grönsaker. Namnet på företaget blir Trädgårdshallen.

Efterfrågan på lokalproducerade frukter och grönsaker är stor hos dagens konsumenter. Viljan att stötta den lokala odlaren och de mindre producenterna är tydlig.
Greenfood, som bland annat äger jätten Picadeli, slår nu ihop fyra lokala företag till ett nationellt, en rikstäckande leverantör under namnet Trädgårdshallen.

– Ambitionen är hög, vi ska hjälpa lokala odlare att få ut sina produkter på marknaden, erbjuda kunderna ett bredare kvalitetssortiment och etablera oss som Sveriges bästa lokala leverantör, säger Ted Stenshed, vd för Greenfood Fresh Produce.

Greenfood är ett av norra Europas största företag profilerat kring hälsosam mat och en stor leverantör av frukt och grönt på den skandinaviska marknaden.
I koncernen ingår bland annat frukt- och grönt-grossisterna Allfrukt i Stockholm, Trädgårdshallen Örebro, JH frukt & grönt i Malmö och Växjö partiaffär, fyra bolag specialiserade på lokalproducerat som arbetar nära odlarna i sina regioner och det är dessa som nu slås ihop.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil