Sveriges mest klimatvänliga mjölk kommer från Norrland!

Foto Pressbild

Vi är så otroligt stolta att kunna presentera vårt senaste bidrag i mjölkhyllan. Norrlogisk Mellanmjölk 1,5 %. Norrländsk mjölk har redan från början ett lägre klimatavtryck än genomsnittsmjölken i Sverige. Det kan vi tacka vårt kalla klimat och unika natur för- men vi nöjer oss inte med det: Nu börjar vår resa mot en ännu mer hållbar mjölkproduktion! På våra gårdar pågår nämligen en omställning för att bli ännu snällare mot planeten och klimaten. 

Norrlogisk mjölk kommer från gårdar som redan gjort de första stegen i omställningen och resultatet är en mjölk med minst 25% lägre klimatavtryck i jämförelse med genomsnittsmjölken i landet. Den smakar lika gott som vanlig mjölk och har lite längre hållbarhet för minskat matsvinn. Sveriges mest klimatvänliga mjölk är som sagt bara början på vår hållbara resa, men en riktigt bra sådan!

Läs mer på norrlogisk.se

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil