500 nyanställda hos Mathem

Mathem investerar nu 15 miljoner kr för att anläggningen ska kunna snabböppna och vara i drift inom en månad. | Foto : Mickes fotosida
E-mathandeln Mathem växer under coronakrisen. Företaget har redan nyanställt 250 personer och tror att det antalet är fördubblat innan slutet av maj.

Som Butikstrender berättat är Mathem nu på väg att etablera ett helt nytt lager i Järfälla där 80 personer ska få jobb. Mathem investerar nu 15 miljoner kr för att anläggningen ska kunna snabböppna och vara i drift inom en månad.

För Mathem har coronakrisen inneburit en kraftig kundtillströmning.
Det har gjort att man i alla avseenden behövt växla upp och sedan början av mars har man anställt 250 personer till de tre lager man redan har i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu behöver man mer personal till det fjärde lagret och till övrig uppväxling och tror att man innan slutet av maj kommer att ha nyanställt totalt 500 personer. Det kommer då också innebära att Mathem till sommaren ökat sin kapacitet med uppemot 100 procent jämfört med situationen innan coronakrisen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil