Tareq Taylor bygger ut samarbetet med Coop

Tareq Taylor bygger ut samarbetet med Coop
Två rätt(er) när Tareq Taylor bygger vidare på samarbetet med Coop. Foto: Pressbild
Sedan en tid har Coops kunder kunnat köpa Tareq Taylors rätter i ”Maten é klar”. Nu bygger man ut med två nya färdigrätter, maklobi och schnitzel.

Sedan en tid har Coops kunder kunnat köpa Tareq Taylors rätter i ”Maten é klar”. Nu bygger man ut med två nya färdigrätter, maklobi och schnitzel.

Två nya rätter har alltså dykt upp då Tareq Taylor bygger ut samarbetet med Coop.
Hans maklobi och schnitzel är nytillskotten till de tidigare i varumärket ”Maten é klar”.

Rätterna är liksom de tidigare tillagade från grunden med ”hög råvarukvalitet och het utan onaturliga tillsatser och konserveringsmedel”, skriver Coop.
Att det blev just de här två rätterna finns, förstås, också en förklaring till.

– När jag var liten grabb fanns bara ett önskemål när pappa undrade vad min bror och jag ville ha. Maklobi utbrast vi högt med gemensam mun, berättar Tareq som lagade rätten i sitt populära tv-program Tareqs Taylors matresa.
– Jag är verkligen glad och stolt att få kunna presentera en rätt som denna, säger Tareq och hyllar husmanskosten från såväl Sverige som från Mellanöstern.

Maklobi betyder upp-och-ned på arabiska eftersom rätten serveras just så. Från allra första början men i Tareqs version gäller kyckling och vitkål.

Den andra rätten, schnitzel, var faktiskt en utmaning att laga som färdigrätt.
– Ja, man vill ju gärna ha den där krispiga ytan, något som kan vara svårt att bibehålla i förpackad form. Men vi löste detta genom att använda cornflakes, berättar Tareq.

Maklobi och Schnitzel säljs exklusivt under hösten på Coop och hittas på Stora Coop, Coop.se och större Coop-butiker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil