Tar inspiration till Malmö och Göteborg

Fastfood Café & Restaurant 2022 | Foto Pressbild
Succé och tydliga trender. Efter comebacken på Kistamässan tar Easyfairs nu Fastfood Café & restaurant expo till Malmö och Göteborg.

När Fastfood Café & Restaurant expo äntligen var tillbaka på Kistamässan var det en succécomeback.
Cirka 250 utställare och mer exakt 4 166 fackbesökare möttes på mässgolvet och bytter erfarenheter, nätverkade, delade med sig av kunskaper och inspirerade varandra, konstaterar Easyfairs.

– Mässbesökaren hade stora möjligheter att hämta inspiration, utveckla sitt utbud, nätverka och hitta det som behövs för att ta verksamheten till nästa nivå. Det var verkligen roligt att få presentera ett sådant komplett startfält med leverantörer och produkter från branschens alla hörn. Vi tänker att ju mer som kan hittas på ett och samma ställe, desto enklare och mer tidseffektivt blir det för våra besökare, säger Lisa Zenovon hos arrangören.

Mässan arrangerades, för ovanlighetens skull, i maj i Stockholm men det är en tidsmässig förskjutning till följd av pandemin och från och med 2023 kommer mässan i Stockholm att arrangeras årligen på vårarna.
I år blir det dock två ”hållplatser” till när mässan dyker upp i Göteborg 21-22 september och i Malmö 19-20 oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil